Twitter'da Büyük Değişim; "Favori" Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Teknoloji

Twitter'da Büyük Değişim; "Favori" Dönemi Sona Erdi

Twitter\'da Büyük Değişim; "Favori" Dönemi Sona Erdi

Twitter, "favori" özelliği yerine "beğenme" özelliğini kullanıma sundu.

03.11.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Twitter'da Jack Dorsey'in kalıcı CEO olmasının ardından önemli değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere bu anlamda ilk olarak şirkette ciddi işten çıkarmalar yaşanmıştı. Twitter'da şimdi ise yıllardır alıştığımız bir buton değişti.


Bildiğiniz üzere "favori" butonu Twitter'ın en temel butonlarından birisiydi. Kullanıcılar başkalarının tweet'lerini beğendiklerini belli etmek, onaylamak ya da destek olduklarını göstermek için "favori" butonunu kullanıyordu. Ancak bugün itibariyle bu buton resmen kaldırıldı.


Bugün itibariyle Twitter'da "beğenme" dönemi başladı. Artık kullanıcılar başkalarının tweet'lerini bu buton sayesinde beğenebilecek. Bu buton ise Twitter'da gri kalp şeklinde yer alıyor. Kullanıcılar bu butonu kullandıklarında ise kalp "kırmızı" oluyor. Ayrıca son dönemde yaptığınız favorileri gördüğünüz "Favoriler" bölümü ise "Beğeniler" bölümü olarak değiştirilmiş. Burada yaptığınız beğenileri görebiliyorsunuz.


Twitter yetkilileri ise bu değişikliği "Twitter'ın kullanımını daha kolay hale getirmek için" yaptıklarını belirtiyorlar.


Yeni özelliği nasıl buldunuz?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Twitter'da Büyük Değişim; 'Favori' Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement