Ufka Yolculuk Hadis Yarışması - Son Dakika
Yerel

Ufka Yolculuk Hadis Yarışması

Osmaniye Serdar Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından ufka yolculuk hadis yarışması düzenleneceği bildirildi.

24.12.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Serdar Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından ufka yolculuk hadis yarışması düzenleneceği bildirildi.

Komisyon Başkanı Murat Sak, gazetecilere yaptığı açıklamada, başvuruların 21 Şubat 2016 tarihine kadar www.ufkayolculuk.com adresi üzerinden yapılabileceğini belirtti.

Üç kategoride dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verileceğini belirten Sak, şunları kaydetti:

"Rıyaz-us Salihin isimli hadis kitabı temel alınarak yapılacak hadis yarışmasına başvurular başladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen yarışmanın amacı, toplumun her kesimini Peygamberimizin mesajları ile buluşturarak, Allah'ın rızasını kazanmanın yanı sıra katılımcılara kitap okumayı sevdirmek, doğru bilgileri de öğretmek gibi bir katkısı da olacaktır. Yarışma kitabı olarak Ufka Yolculuk için özel olarak hazırlanan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Emin Özafşar'ın 'Riyazü's-Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi' adlı eseri belirlenmiştir. Eserden belirlenen sorulardan oluşan farklı kategorilerde sınav yapılacak. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek."

Sak, yarışma hakkında detaylı bilgi verdiği gazetecilere 'Riyazü's-Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi' kitabı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ufka Yolculuk Hadis Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement