Uluslararası Altın Başkan Ödül Töreni - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Altın Başkan Ödül Töreni

Memur Dernekleri (Memur-Der) Federasyonu bünyesinde yayınlanan Başkan Dergisi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen, "Uluslararası Altın Başkan Ödülleri ve Altın Basın Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

03.04.2015 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Dernekleri (Memur-Der) Federasyonu bünyesinde yayınlanan Başkan Dergisi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen, "Uluslararası Altın Başkan Ödülleri ve Altın Basın Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Memur-Der Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay bir otelde düzenlenen ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada dergide emeği geçenlere teşekkür ederek, başkan sözünün önemine dikkati çekti.

"Altın Başkan Ödülü"ne layık görülen TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu da Türkiye'de bir çok başkan varken ödülü Meclis'ten almanın kendisi için önemli olduğunu ifade etti.

Anayasa Komisyonu Başkanlığını 13 yıldır yürüttüğünü hatırlatan Kuzu, "Zor bir alan. Muhalefetin bizi en zorlayacağı alanlardan birisi ama Türk siyasi tarihinde en çok 4 sene görev yapmış o makamda. Biz 13 sene oturduk iyi mi, kötü mü bilmiyorum. 3 dönem olması sebebiyle benim son dönemim" dedi.

Başkanlık sistemine değinen Kuzu, şöyle konuştu:

"Ben 30 yıldır başkanlık modelini savunuyorum. Rahmetli Özal'a danışmanlık yaptım. Konunun AK Parti'yle başlayan bir tarafı falan da yok. Evet ben o partinin kurucu üyesiyim ama asıl 30 yıllık emeğim var. Patenti bunun bana ait, sevabıyla günahıyla. Bu gelmediği müddetçe açık söylüyorum gelecek nesillere, çocuklarımıza iyi bir Türkiye bırakamayız. Biz bunu çok denedik. Bunu söylememin zerre kadar siyasi tarafı yok. 30 yıldır bunun kavgasını veriyorum."

Törende, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Süleyman Çelik, TRT Genel Müdürü Şenol Göka da ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uluslararası Altın Başkan Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement