UNI Summerlıfe 2013 İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

UNI Summerlıfe 2013 İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

UNI Summerlıfe 2013 İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Dev Organizasyon "UNI Summerlıfe 2013", rekorlara ve ilklere imza atmaya hazırlanıyor

27.04.2013 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk uluslararası dans ve müzik festivali UNI SummerLife 2013, sıra dışı bir line up'la müzikseverlerle buluşmaya hazırlanırken, festival kapsamında hazırlık süreci ve teknik donanımlarla rekorlara ve ilklere imza atılacak.

Antalya Lara'da 13 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında ilk defa 6 gün sürecek bir tatili, gün boyu sınırsız müzik, dans ve eğlenceyle birleştirecek UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Hummalı çalışmanın hızla devam ettiği etkinlik alanı, yurtiçi ve yurtdışından 8.000'i konaklamalı, toplam 40.000 kişiyi ağırlamaya hazırlanırken, festival kapsamında rekorlara ve ilklere imza atılacak.

Bu yıl 8.'si düzenlenecek UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali kapsamında sahne alacak dünyaca ünlü DJ'ler ve müzisyenler, katılımcılarla birlikte unutulmaz saatler geçirecek. Binlerce kişiyi tatil, dans, müzik ve eğlencenin tam ortasında buluşturacak bu dev organizasyon öncesi, festival alanındaki çalışmalar da başladı.

Ses duvarları yıkılacak…

UNI SummerLife 2013, festival için kurulan ses sistemiyle de iddiasını ortaya koyacak. Şimdiye kadar düzenlenen festival ve konserlerden farklı olarak dev organizasyonun ses sistemi 159 desibel (Db) güce sahip. Amerikalı ünlü heavy metal grubu Manowar Grubu, 1984 yılında "en yüksek sesli performans" rekorunu 139 desibel ile kırarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başarmıştı. Kırılan bu rekorun çok üzerinde desibele sahip ses sistemi sayesinde UNI SummerLife 2013, yeni bir rekora imza atmayı hedefliyor.

Devasa sahneye devasa led ekran…

Toplam, 15 bin metrekare üzerine kurulan festival alanının her yerinden görülebilecek devasa sahne, katılımcılara benzersiz bir konser izleme deneyimi yaşatacak. Truss sistemi ile kurulacak 48 metre eninde, 12.50 metre yüksekliğinde ve 16 metre derinliğindeki sahne Türkiye'nin bu sistemle kurulan en büyük sahnesi olacak.

Aynı zamanda bu dev sahne, Türkiye'de ilk defa bir seferde metrekare cinsinden en geniş led ekranıyla yansıtılacak. Sahnenin etrafında kurulacak led ekranların toplam alanı 180 m2'yi bulacak. Dans ve eğlencenin doruklara ulaşacağı bu sahne, 240 adet farklı show ışığı ve sahne efekti ile renklenecek.

Konseri sahneden izlemeye ne dersiniz?

UNI SummerLife 2013 Uluslararası Dans ve Müzik Festivali katılımcıları, dans ve müziğin coşkusuyla eğlenirken, sürprizler onları bekliyor olacak. Festival boyunca, organizasyon katılımcıları, yapılacak çekiliş sonucu 15 kişilik gruplar halinde, Backstage Tour'a katılma imkanı yakalayacak. Backstage'e giren şanslı kişiler, sanatçılarla tanışıp, fotoğraf çektirirken aynı zamanda konserin sahneden izleyebilecekler.

Konserleri sahneden izleme deneyimini yaşamak isteyenler için ise sınırlı sayıda bilet, festival sırasında satışa sunulacak.

Teknolojinin sınırları zorlanacak…

İlklerin yaşanacağı UNI SummerLife 2013, teknolojinin de sınırlarını zorlayacak. Festival, 6 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak paylas.com üzerinden izlenebilecek. Özel backstage röportajlarının yer alacağı kesintisiz web canlı yayını için 12 ayrı noktaya fiberoptik kablolar çekilecek.

Festival boyunca 8 kamera ile yapılacak HD çekimlerin yanı sıra, Flycam (Helikopter kamera) + Stadycam (Sahne üstü kamera) kameraları da devrede olacak. UNI SummerLife 2013'ü, diğerlerinden ayıran en büyük teknolojik üstünlüğü ise Türkiye'de ilk kez bir festivalde 3D kameralarla çekim yapılacak olması.

Rakamlarla festival hazırlığı;

Festival alanının kurulması için 22 tır malzeme kullanılacak.

15 bin metrekarelik festival alanının zemini özel bir ahşap malzeme ile kaplanacak.

Türkiye'de açık alanda yapılan festivaller arasında ilk çift katlı localı outdoor festivali olacak.

VIP standartlarda tasarlanmış 6 ayrı kulis yapılacak.

Vale hizmeti verilen ilk outdoor festival olacak. Günlük 145 Vale hizmet verecek.

7000 m2'lik branding alanına sahip olacak.

Sahada günlük yaklaşık 700 personel görev yapacak. (Vale & Temizlik & Güvenlik & Catering & Teknik & Barlar & Satış Ekibi & Saha ekibi)

Tüm alanda iletişimi kesintisiz sağlamak için Turkcell, Vodafone ve Avea mobil baz istasyonları kurulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNI Summerlıfe 2013 İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement