Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü" Congresıum Ankara'da Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü" Congresıum Ankara'da Düzenlenecek

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak, üniversitelerin de kendilerini tanıtmalarına imkan sunmak amacıyla dershane sektörünün öncü meslek kuruluşu ÖZ-DE-BİR tarafından düzenlenen “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü”, 27 Nisan 2014 Pazar günü 09.00-18.30 saatleri arasında “Congresium Ankara-ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı”nda yapılacak.

25.04.2014 14:58

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak, üniversitelerin de kendilerini tanıtmalarına imkan sunmak amacıyla dershane sektörünün öncü meslek kuruluşu ÖZ-DE-BİR tarafından düzenlenen "Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü", 27 Nisan 2014 Pazar günü 09.00-18.30 saatleri arasında "Congresium Ankara-ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı"nda yapılacak.

41 üniversitenin tanıtım stantları ile katılacağı etkinlikte akademisyenler tarafından gün boyunca meslek tanıtım seminerleri verilecek, 40 bölüm/meslek, uzmanları tarafından tanıtılacak.

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler için eğitim ve meslek hayatlarında yol gösterici nitelikte altı ayrı konferansın da verileceği etkinlikte, Turgay Polat, Sadık Gültekin, Mehmet Ekinci, Burak Kılanç, Sedat Örsel, Ozan Budak ve eğitim dünyasının önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

"Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü" etkinliği, 09.00-09.30 saatleri arasında ÖZ-DE-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Köprülü'nün basın açıklaması ve tanışma kokteyli ile başlayacak, akşam 18.30'a kadar devam edecek. Ankara'daki tüm dershanelerin, resmi ve özel liselerin öğretmen, öğrenci ve velileri etkinliğe davet edilirken, geniş bir katılım beklenmektedir. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü' Congresıum Ankara'da Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement