Ünlü Hiphop DJ Batu Karam Çok Yakında Özlenilen Sahnelerine Geri Dönüyor! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Ünlü Hiphop DJ Batu Karam Çok Yakında Özlenilen Sahnelerine Geri Dönüyor!

Ünlü Hiphop DJ Batu Karam Çok Yakında Özlenilen Sahnelerine Geri Dönüyor!

2015 yılında Karam Records ekibini kurarak, popülerliğin artıran ve tüm dünyada tanınır hale gelen Batu Karam Hip hop alanında tüm dünyada coşku yaratıyor.

04.07.2022 09:34  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Sanattan spora dünyada pek çok alanda ve en önemlisi de kendi alanında takdir toplayan DJ Batu Karam, Türkiye'de de önemli konserlere imza atıyor. Türkiye'nin en ünlü DJ'lerinden biri olmasının yanında dünyada da oldukça önemli bir hayran kitlesine sahip diyebiliriz. DJ Batu Karam Yıkım Konsepti ile parti ve festivallerin adeta aranan isimleri arasında yer alıyor.

Hem yurtdışında hem de Türkiye'de aktif olarak insanları coşturan DJ Batu Karam, tam bir vatan millet sevdalısı. Ülkesine bağlılığı ve her daim desteği ile biliniyor ve bunun için de ülkesinde sevenleri asla yalnız bırakmıyor. Dünya'da da bir dizi büyük konserler için hazırlıkları sürüyor. Türkiye'deki hayranlarını olduğu gibi yurtdışında yaşayan hayranlarını eğlendiriyor.

1 milyon üzerinde takipçiye sahip olan DJ Batu Karam, Türkiye'de ve dünyada sıklıkla hayranlarını özletiyor. Birçok hayranı daha sık konserler yapmasını ve organizasyonlar düzenlemesini istiyor. Sadece kendi alanında değil aynı zamanda birçok rapçi ve sanatçı ile aynı sahneyi paylaşıp, sevenlerine keyifli bir müzik ziyafeti sunuyor. Eşsiz müzik ziyafetini, normal olarak hayranları her zaman özlüyor.

Festivallerde ve organizasyonlarda, ünlü sanatçıların öncesinde gerçekleştirdiği after sahneleri ile ünlü diyebiliriz. Sahne şovları ünlü Türkiye'de oldukça ünlü ve popüler diyebiliriz. Yeni parçalardan oluşturduğu şarkı listeleri ile yakında sahneleri sallamaya hazırlanıyor. Yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı büyük projeleri ile piyasaya tekrar dönmeyi hedefliyor.

DJ Batu Karam hayranları onun için binlerce bileti kısa sürede tüketiyor ve sırf onu izlemek için, konserlere ve festivallere katılıyor. DJ Batu Karam'ın kendi yeteneği dışında bu kadar başarılı olmasını sağlayan, Avrupa'nın en iyi menajeri ödülüne sahip Taner Kartal ile çalışıyor.. İki başarılı ve alanında etkili isim bir araya geldiğinde, doğal olarak bu kadar başarılı olmakta kaçınılmaz oluyor. İki başarılı isim büyük işlere imza atmaya hazırlanıyor.

DJ Batu Karam, kendisini seven ve takip eden takipçilerine hayallerinin peşinden koşmayı asla bırakmamalarını tavsiye ediyor. Yıllardır işin içinde olan ve bundan da fazlasıyla gurur duyan ünlü DJ, ayrıca sevenlerine hayallerinden vazgeçmemelerini ve asla pes etmemelerini de söylüyor.

DJ Batu Karam Instagram Hesabı:

Son Dakika Advertorial Sondakika Ünlü Hiphop DJ Batu Karam Çok Yakında Özlenilen Sahnelerine Geri Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement