Ünlü İşadamının Oğlu İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Ünlü İşadamının Oğlu İntihar Etti

Ünlü İşadamının Oğlu İntihar Etti

Musevi işadamı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, Üsküdar'daki villasında intihar etti.

04.06.2012 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Musevi işadamı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, Üsküdar'daki villasında intihar etti. Kamhi'nin intiharı ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Olay sabah saat 09.00 sıralarında Üsküdar Çengelköy Dr. Dağlar Caddesi 17 numarada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 62 yaşındaki Hayati Kamhi sabah silahıyla başına ateş ederek intihar etti. Olayı gören Kamhi'nin yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yanlış adres verilmesi nedeniyle eve geç geldi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Kamhi'nin öldüğünü belirledi. Eşinin ölümü üzerine yıkılan Kamelya Kamhi fenalaşınca sağlık görevlileri müdahale etti.

Hayati Kamhi'nin komşusu olan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve çok sayıda işadamı da Kamhi'nin evine geldi. Türkkan, "Ben komşusuyum. Bildiğim bir şey yok. Babasıyla konuştum, onun da bildiği bir şey yok. Allah geride kalanlara sabır versin" dedi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından cenaze evden çıkartıldı. Bu sırada villa çalışanları gözyaşlarına boğuldu. Kamhi'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü İşadamının Oğlu İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement