Ünlü Manken Vahe'den Genç Sporcu Paşa'ya Destek… - Son Dakika
Güncel

Ünlü Manken Vahe'den Genç Sporcu Paşa'ya Destek…

Ünlü Manken Vahe\'den Genç Sporcu Paşa\'ya Destek…

27. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası, İstanbul Kınalıada Su Sporları Kulübü Başar Acarlı Tesisleri'nde Yapıldı.

08.08.2011 21:13  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27. Uluslararası prens adaları yüzme şampiyonası, istanbul kınalıada su sporları kulübü başar acarlı tesisleri'nde yapıldı.

Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Kosova, Bosna-Hersek ve Bulgaristan'dan toplam 38 takım ve 422 sporcunun katıldığı yüzme şampiyonasında 400 metre serbest yüzmede aynı zamanda İTÜ. Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda eğitim gören genç müzisyen Paşa Güven'de madalya alanlar arasındaydı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yüzme Takımı adına yarışlara katılan genç müzisyen Paşa, madalyasını aldığında ünlü cansız manken Vahe Kılıçarslan, antrenörü Canan Horasanlı ve takım arkadaşları tarafından tebrik edildi. Yarışma boyunca genç yüzücülere destek veren Vahe, 400 metre 15 yaş grubunda madalya alan Paşa'yla yakından ilgilendi. Genç sporcu Paşa ve Vahe objektiflere madalya ile mutluluk pozu verdiler.

Organizasyonda Adalar Kaymakamı Salih Keser, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğanve Kınalıada Su Sporları Kulübü Başkanı Prof. Dr. Emre Burçkin, usta müzisyen Erkan Oğur, yazar Arslan Güven ve ünlü manken Vahe Kılıçarslan'da yer aldı.

Ayrıca Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın mesajlarıyla destek verdiği yüzme yarışmasında iki gün boyunca Kınalıada'da kırılan rekorlar ve alınan derecelerle özel anlar yaşandı.

Kınalıada Su Sporları Kulübü Başar Acarlı Tesisleri'nde gerçekleştirilen yüzme şampiyonasında 422 yüzücü hem şampiyonluk için yarışıp, hem uluslararası dostluğu ve kardeşliği paylaştılar.

Kınalıada'da çeyrek asrı aşkın süredir başarılı bir organizasyonla gerçekleştirilen bu şampiyona, Avrupa Yüzme Federasyonu LEN tarafından da tanınıyor ve takviminde yer alıyor. Şampiyona katılan sporcu sayısının büyüklüğü, verilen ödüllerin çeşitliliği ve uluslararası bir organizasyon olması açısından Türkiye için önem taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Manken Vahe'den Genç Sporcu Paşa'ya Destek… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement