Ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda konser verdi - Son Dakika
Magazin

Ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda konser verdi

Tekirdağ'da düzenlenen 55'inci Uluslararası Kiraz festivalinde ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda sahne aldı. 7,5 aylık hamile olan güzel şarkıcı gece geç saatlere kadar sahnede hayranlarına şarkılarını söyledi.

09.06.2019 09:18  Güncelleme: 10:10

Yakında anne olmaya hazırlanan Bengü, konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Tekirdağ'da düzenlenen 55'inci Uluslararası Kiraz festivalinde ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda sahne aldı. Sahneye çıkan şarkıcı Bengü, "Kızımla birlikte burada sahnedeyim. Burada olmaktan son derece mutluyum" dedi.

TEKİRDAĞ'DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa Belediyesince bu yıl 55'incisi düzenlenen Uluslararası Kiraz festivali tüm hızıyla devam ediyor. İl dışı ve çevre illerden gelenlerinde büyük ilgi gösterdiği festival binlerce kişinin katılımıyla akşam konserleriyle devam ediyor. Ünlü sanatçı Bengü'nün konser vereceğini duyan yüzlerce vatandaş erken saatlerde konser alanına gelerek alandaki yerlerini aldı. İlerleyen saatlerde yüzlerce vatandaşın konser alanını doldurmasıyla, hamile olan şarkıcı Bengü güvenlikçilerin yardımıyla sahneye çıktı.

Ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda konser verdi

SAHNEDE OLDUKÇA HAREKETLİYDİ

Süleymanpaşa sahil dolgu alanda kurulu konser alanında sahne alan ünlü sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü şarkıcı karnının burnunda olmasına rağmen sahnede oldukça hareketli olduğu gözlemlendi. Konser alanını dolduran yüzlerce vatandaşta zaman zaman ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda konser verdi

"KIZIMLA BİRLİKTE BURADAYIM"

Sanatçı Bengü şarkı arasında yaptığı konuşmasında, "Bugün kızımla birlikte burada sahnedeyim. ve burada olmaktan son derece mutluyum. Tekirdağ'ı seviyorum. Kirazını da ayrı seviyorum "dedi.

Bengü'nün konseri gece geç saatlere kadar sürdü.

Ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda konser verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Abuzer kömürcü: Taş doğur 168 21 Yanıtla
    Feryal: Insanlar ne kadar taş kalbli oldu. Bu nasil bedduadir, pes yani 15 151 Fatih Demir: Kardeşim sen git bir aynaya bak. Nefretini kusma buralarda. Annedir sonuçta... 8 157 Ela: Seni doguran bence senin yerine taş doğursaymis bu nasil bir insanliktirki karni burnunda kadina boyle bir laf diyebiliyorsun yazik yazik insanliginizdan utanin 0 0 ...: adamın bedduasindan cok kendimi nilmezliginden cok 168 kişinin beğenmesine ne demeli allah hepinize hidayet versin ... 0 0
  • Pisicik: Allah ım kötü yorum yapanlara Akıl sağlığı ver. 12 162 Yanıtla
  • Genseriko: 41 yaşında karı utanmadan doğuruyor 139 20 Yanıtla
    Feryal: Olabilir, günümüzde artik normal bu yaslarda dogurmak 11 24 Ela: Niye 41 yasında olunca cinsiyetini yada kadinlik sifatinimi kaybediyor nesi anormal bunun anlamadim. 1 0

Advertisement