Ünlü yönetmen Gürsel Ateş babasını kaybetti - Son Dakika
Magazin

Ünlü yönetmen Gürsel Ateş babasını kaybetti

'Ekmek Teknesi', 'Deniz Yıldızı', 'Beni Affet' başta olmak üzere bir çok dizi ve filmin yönetmenliğini yapan Gürsel Ateş'in Manisa'da yaşayan babası Mehmet Ateş, hayatını kaybetti. Ünlü yönetmen acı haberi dizi çekimi sırasında aldığını söyledi.

02.10.2019 15:59  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Ekmek Teknesi', 'Deniz Yıldızı', 'Beni Affet' gibi başarılı yapımlara imza atan Gürsel Ateş'in Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan babası Mehmet Ateş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

ACI HABERİ DİZİ ÇEKİMİ SIRASINDA ALDI

Ankara'da dizi çekimleri sırasında babasının ani ölümüyle büyük üzüntü yaşayan ünlü yönetmen Gürsel Ateş, "Babamla iş yoğunluğum sebebiyle sık sık telefonla konuşuyorduk. Babamı çok seviyordum anca bayramlarda gelebiliyordum. Telefonla her gün konuşurdum. Dün akşam kalp krizi geçirmiş ve hastanede vefat etti" dedi.

Ünlü yönetmen Gürsel Ateş babasını kaybetti

TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Mehmet Ateş için Sarıgöl Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camii'de öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye oğlu yönetmen Gürsel Ateş ve yakınları katıldı. Kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Mehmet Ateş'in naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Emcelli Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

Ünlü yönetmen Gürsel Ateş babasını kaybetti
Ünlü yönetmen Gürsel Ateş babasını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü yönetmen Gürsel Ateş babasını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kriko: Bizene yav bizeneeeee. 0 2 Yanıtla
    sm: herşeye bize ne diye diye haber yaptrımıcaklar yakında hayret bişe, merak edip içine girme haberin o zaman sen de 2 0
  • Feryal: Allah Rahmet Eylesin, sabirlar diliyorum 1 0 Yanıtla
    Kadir: Çok iyimsersiniz Amin 1 0
  • Dürbünce- mein beileid: Dilerim 0 0 Yanıtla

Advertisement