Ünlülerin Korkunç Güzellik Sırları! - Son Dakika
Kadın

Ünlülerin Korkunç Güzellik Sırları!

Ünlülerin Korkunç Güzellik Sırları!

Gösteri dünyasının ünlülerinin güzel kalmak için yaptıklarının ardı arkası gelmiyor. Bazıları güzellik uğruna çok korkunç yöntemlere başvuruyor.

10.11.2017 15:00  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dudakları Kalınlaşsın Diye...

Dünyadaki tüm kadınlar Angelina Jolie kadar şanslı değil elbette. Ünlüler bile... ! Yani hepsinin onunki kadar kalın dudakları yok. Bunlardan biri de beyaz perdenin ünlü yıldızlarından biri. O dudakları dolgunlaşsın kelimenin tam anlamıyla kan donduran bir yöntem denedi!

Bugüne kadar güzellik uğruna birçok sıradışı yöntem deneyen Gwyneth Patrow, en sonunda dudakları dolgunlaşsın diye arı saldırısına da razı oldu! Paltrow dudaklarının daha dolgun ve kırışıksız görünmesi için arı iğnesinden medet umdu. New York Times'ın haberine göre 43 yaşındaki yıldız, dudaklarını doktor kontrolünde arılara sokturdu.

Bu acılı güzellik saldırısı sonucunda basının sorularını yanıtlayan Paltrow "Açıkçası deney faresi gibiyim. Ne yenilik varsa denemek istiyorum. Her türlü yönteme açığım. En son arılar tarafından sokuldum. Bu bin yıllık bir terapi ve adı da apiterapi" diye konuştu.

Kanlı Maske

Gösteri dünyasının ünlülerinin güzel kalmak için yaptıklarının ardı arkası gelmiyor. Her gün yeni bir 'tedavi' biçimi moda oluyor ve başka bir tanesi bulununcaya kadar da revaçta kalıyor. Bir dönem gündemde olan ise "kanlı maske" ya da "vampir maskesi" de denilen bu yöntem. Kimsayal peeling adı verilen bu yöntemde, kişinin damarından çekilen kendi kanı sonra da küçük iğneler yardımıyla derinin altına enjekte ediliyor. Bu işlemden önce kan rafine hale getiriliyor.

Bu yöntemi uygulayanlardan biri de 62 yaşındaki Roseanne Barr. Oyuncu Twitter sayfasında işlemden sonra çekilen bu fotoğrafını paylaşmıştı. Roseanne Barr, daha güzel görünmek için bu yöntemi uyguladığını belirtti.

Bu yöntem daha önce Kim Kardashian tarafından gündeme getirilmişti. Kardashian ailesiyle birlikte rol aldığı TV programı kapmasında bu işlemi kameralar karşısında yaptırmıştı.

Manken Bar Refaeli daha 20'li yaşlarında ama o da güzel kalmak için aynı yöntemi deniyor.

Hayranlarını Şoke Etti

Beyazperdenin güzel oyuncusu Instagram sayfasında paylaştığı bu videoyla takipçilerini şoke etti. 48 yaşındaki Hayek, 52 bin takipçisi ile paylaştığı videoda diline yerleştirdiği çekirgeyi afiyetle yedi ve sonra da "Bu çekirgeler Meksika'dan Oaxaca'dan geliyor ve yeniliyor" dedi.

Hayek videoda bunu neden yaptığını açıklamıyor. Ancak bunun ünlü yıldızın genç ve güzel kalma sırlarından biri olduğu sanılıyor.

Küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan Efsane diva Maria Callas, sadece ilahi sesiyle değil görüntüsüyle de kusursuz olabilmek için zayıflamaya karar veriyor. Bunun için başvurduğu doktor da ona iki yöntem öneriyor: Yemek sırasında iştahının kesilmesi için kokain kullanmak ya da tenya yumurtası yutmak. Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuç: Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir çehreye bürünüyor.

Üstelik kitapta anlatıldığına göre 1950'li yıllarda bu yöntemi uygulayan tek ünlü Maria Callas da değil. Bir doktor gözetiminde tenya yumurtası yutarak kilo kaybetmeyi deneyen ünlüler arasında Greta Garbo, Marilyn Monroe, Rita Hayworth ve Jayne Mansfield gibi bir dönemin efsane yıldızları da bulunuyor.


Kaynak: mahmure.hurriyet.com.tr

Son Dakika Kadın Ünlülerin Korkunç Güzellik Sırları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement