Uşak'ta Hentbolun Yeni Adresi Halit Ziya Uşaklıgil Orta Okulu - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Hentbolun Yeni Adresi Halit Ziya Uşaklıgil Orta Okulu

Uşak\'ta Hentbolun Yeni Adresi Halit Ziya Uşaklıgil Orta Okulu

Uşak’ta ortaokullar arasında düzenlenen hentbol müsabakaları sonucunda, H.Ziya Uşaklıgil Ortaokulu kız ve erkek kategorilerinde il birincisi olarak, 25-29 şubat tarihleri arasında Denizli’de yapılacak grup şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

23.01.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta ortaokullar arasında düzenlenen hentbol müsabakaları sonucunda, H.Ziya Uşaklıgil Ortaokulu kız ve erkek kategorilerinde il birincisi olarak, 25-29 şubat tarihleri arasında Denizli'de yapılacak grup şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

Koordinatör Recai Karahan önderliğinde çalışan antrenörler Mustafa Yalım ve Gökhan Ayçiçek zor bir turnuva olduğunu belirterek; "özellikle kız ve erkek takımlarının ikisinin de şampiyon olması ve Nihat Özkan ve Gökhan Aratimur gibi tecrübeli ve çalışkan antrenörlere karşı maç kazanmak çok keyifliydi. Atatürk Ortaokulu ve Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulları maçlarımız çok zorluydu. Uşak hentbolu yıllardır Ulasal alanda çok ciddi başarılar elde ediyor. Geçen yıl erkek takımımız Bireylül Orta Okulu çatısı altında Türkiye 3.'sü olmuştu. Aynı takımımız bu yıl Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu bünyesinde il birincisi oldu. Özellikle seneye bir Türkiye derecesi arzumuz var ve bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Yetiştirdiğimiz sporcularımızın tamamına yakını beden eğitimi öğretmeni oluyorlar. Sporcuların öğretmen oluşları bizleri ayrıca gururlandırıyor. Bu başarıda emeği geçen Okul müdürümüz Kudret Sürücü'ye, idareci, öğretmen, sporcu ve ailelerine teşekkür ederiz" dedi.

Uşak ilinde yapılan ortaokullar hentbol müsabakaları sonunda sıralama kızlarda Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu, Ömer Bedrettin Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu; erkeklerde ise Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu, Ömer Bedrettin Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu şeklinde oluştu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Hentbolun Yeni Adresi Halit Ziya Uşaklıgil Orta Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement