Usla, 14 Şubat'ta Aşka Lezzet Katıyor… - Son Dakika
Güncel

Usla, 14 Şubat'ta Aşka Lezzet Katıyor…

Usla, 14 Şubat\'ta Aşka Lezzet Katıyor…

USLA - Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi, unutulmaz bir Sevgililer Günü için, çiftleri birlikte aşklarına lezzet katmaya davet ediyor.

17.01.2018 15:13  Güncelleme: 15:29

USLA'nın 14 Şubat Sevgililer Günü Workshop'u sevgilisine sıra dışı bir armağan arayışında olanlar için, birlikte çok özel lezzetler üretecekleri, unutulmaz bir paylaşım olanağı sunuyor.

Aşkın lezzete dönüşeceği, Sevgililer Günü Workshop'u, 14 Şubat Çarşamba günü, 19.00 – 23.00 saatleri arasında USLA'nın Mecidiyeköy'deki donanımlı mutfaklarında gerçekleştirilecek. Sevgilerini, birlikte üretecekleri özel lezzetlerle ortaya koyacak olan katılımcı çiftler, workshopta eğitmen şefler eşliğinde, Portakallı Jumbo Karides Salatası, Sote Bonfile, Fondant Patates, Fırın Kuşkonmaz, Bordelaise Sos, Volcano Kek, Orman Meyvesi Salatası ve Creme Anglaise sos hazırlayacaklar. USLA'nın ikramı olan iki kadeh şampanya da, bu özel akşama eşlik edecek.

USLA Sevgililer Günü Workshop'una katılım ücreti her katılımcı için, 220TL olarak belirlenirken, workshop biletleri Biletix'ten satın alınabiliyor. Workshoplar hakkında detaylı bilgiye ise, USLA'nın www.uslaakademi.com internet adresindeki web sitesinden ve 0212 211 87 52 numaralı telefonundan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Usla, 14 Şubat'ta Aşka Lezzet Katıyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement