Utanmazların swinger partisi faciayla sonlandı! 11 kişi hastanelik oldu - Son Dakika
Güncel

Utanmazların swinger partisi faciayla sonlandı! 11 kişi hastanelik oldu

Almanya'da 350'den fazla insanın katıldığı bir swinger partisinde ısıtma sistemleri bozulunca karbonmonoksitten zehirlenen 11 kişi hastaneye kaldırıldı.

03.11.2019 12:00  Güncelleme: 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya bölgesinde dün gece akılalmaz bir olay yaşandı. Hattingen şehrinde düzenlenen swinger partisi az kalsın bir faciayla sonuçlanıyordu.

KARBONMONOKSİTTEN ZEHİRLENDİLER

Şehrin ana caddelerinden birinde bulunan bir gece kulübünde düzenlenen cinsel ilişki partisinde görünmez bir kaza yaşandı. Mekanın tesisatında ve ısınma sisteminde yaşanan bir aksaklık karbonmonoksit zehirlenmesine neden oldu. Mekana gelen ve cinsel ilişkiye giren 350'yi aşkın katılımcı gecenin ilerleyen saatlerinde fenalaşmaya başladı.

Bazı katılımcıların bayılmasıyla birlikte ilk yardım ekipleri ve itfaiye olay yerine çağrıldı. Yerel saatle 22:00 sularında yaşanan olay sonrasında yetkililer mekanı boşaltma kararı aldı. Yaklaşık 11 katılımcı hastaneye kaldırılırken binayı apar topar terk eden katılımcılar iç çamaşırlarıyla dondurucu soğukta kaldı.

OLAY YERİNE 100 İLK YARDIM EKİBİ GELDİ

Yapılan incelemeler sonucunda fenalaşanların karbonmonoksit sebebiyle bayıldığı ve biraz daha geç kalınması durumunda bu kişilerin yaşamını yitirebileceği açıklandı. Yetkililer, "Mekan çok büyük ve farklı katları vardı" açıklamasını yaparken bir facianın eşiğinden dönüldüğü kaydedildi. Olay yerine 100 ilk yardım ve itfaiye ekibi gelirken, Alman polisi olayla ilgili soruşturma başlatıldığını resmen duyurdu.

Utanmazların swinger partisi faciayla sonlandı! 11 kişi hastanelik oldu

Son Dakika Güncel Utanmazların swinger partisi faciayla sonlandı! 11 kişi hastanelik oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • HÜZÜN ÇİÇEĞİ: Kula Bela Gelmez Allah Yazmayinca...Allah Bela Yazmaz Kul Azmayinca.... 176 9 Yanıtla
    VATAN SEVDASI: Rabbim bizi sapitanlardan etmesin kardesim 145 15
  • cafer: onlara özenen onlara müsamba edenlrede .topunun Allah belasını versin 124 13 Yanıtla
    Ender: Cafercim belli ki Sende bir gruba üyesin. Millet sana bela okusa iyi mi olur. 16 88 KARA DUT: Ender bu grubun yaptiklarini Yüce Allah lanetliyor zaten...Kul kabul mü edecek 73 5
  • Baykuş : Siz bu yorumu okurken yeni bir vergi daha geldi. Ver mehteranı 37 29 Yanıtla
  • Adanalı : Eyyyy batı Allah belanızı versin bizim çoçuklar da hep size özeniyor üretiminiz düzeniniz dışında her türlü pialiğinizi örnek alıp buna da çağdaşlaşma diyorlar 54 5 Yanıtla
    :)): Çocuğunu iyi yetiştir özenmesin. Çocuğun buna özeniyor ise suçlu yine almanya mi oluyor. Hiç kendinde arama suçu 3 4 Yorumcu : Bizim çoçuklar derken genelleme yapmak istemiş arkadaşımız ama sen bireyden bütüne gitmişsin Adanalı doğru söylemiş tiktok diye propram var aç izle bizim çoçukları 1 1
  • cemil: Keşke hepsi geberip cehenneme yol alsaydı 48 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement