Uyuşturucu Batağından Kurtulan Kardeşlere Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika
Yaşam

Uyuşturucu Batağından Kurtulan Kardeşlere Devlet Sahip Çıktı

Uyuşturucu Batağından Kurtulan Kardeşlere Devlet Sahip Çıktı

Adana’da anne ve babaları öldükten sonra uyuşturucu batağına düşüp, 2 yıl boyunca kullandıkları uyuşturucuyu bırakarak yardım isteyen kardeşlere devlet sahip çıktı.

29.12.2017 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da anne ve babaları öldükten sonra uyuşturucu batağına düşüp, 2 yıl boyunca kullandıkları uyuşturucuyu bırakarak yardım isteyen kardeşlere devlet sahip çıktı. Lisede okuyan Mustafa Kozan'a burs bağlanacağı, ağabeyi Mehmet Kozan'a ise bir hayırsever tarafından iş verileceği öğrenildi.

Mustafa Soner (17) ve Mehmet Berkan Kozan (19) kardeşlerin anneleri Füsun 2010 yılında 56 yaşında, babaları Baki ise 2015 yılında 64 yaşında hayatını kaybetti. Babaları öldükten sonra Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki gecekonduda yaşamlarını sürdürmeye çalışan kardeşler, arkadaş çevreleri nedeniyle sigara ve uyuşturucuya başladı. 2 yıl uyuşturucu kullanan kardeşler daha sonra uyuşturucuyu bıraktı.

İHA'nın yaptığı haber üzerine Adana Valisi Mahmut Demirtaş konuyla ilgili yetkililere talimat verdi ve Mustafa Kozan'a eğitim masrafları için burs bağlanırken, ağabeyi Mehmet Kozan'a ise bir hayırsever tarafından iş verildi. Ayrıca 2 kardeş için ev kiralanacağı öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Uyuşturucu Batağından Kurtulan Kardeşlere Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement