Vali Altınok Şehit Ailesiyle İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Altınok Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Vali Altınok Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Aksaray Valisi Selami Altınok eşi Gülhan Altınok, merkeze bağlı Tatlıca köyünde şehit Ünal Demir'in ailesi ile birlikte iftar yaptı.

22.07.2013 17:42

Aksaray Valisi Selami Altınok eşi Gülhan Altınok, merkeze bağlı Tatlıca köyünde şehit Ünal Demir'in ailesi ile birlikte iftar yaptı.

Merkeze bağlı Tatlıca köyünde ikamet eden şehit babası Ramazan Demir'in evindeki iftara Vali Altınok eşi Gülhan Altınok, Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren eşi Sevgi Eren, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin eşi Havva Şahin ve İl Müftüsü Bekir Gülce ile birlikte katıldı. Şehit Demir'in babası Ramazan Demir ve diğer aile üyeleri ile birlikte iftar yapan Vali Selami Altınok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyük bir devlet olduğunu vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü için kanlarını canlarını feda eden aziz şehitlerin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olduğunu söyledi.

Şehit Ünal Demir'in eşi, çocukları ve aile üyeleri ile sohbet eden Vali Selami Altınok, şehidin baba ocağındaki evinde oluşturulan şehit Ünal Demir'in fotoğraf ve eşyalarının bulunduğu odasını gezdi. Demir ailesinin şehit ailesi olarak büyük bir onur taşıdığını belirten Vali Altınok, "Şehitlik onur ve gururunu bütün şehit ailelerimiz asil bir şekilde taşımaktadır. Bizler de bu vatan için şehit olan bütün şehitlerimize sonsuz minnet ve şükran duyuyoruz. Aileleri bizlere bu millete emanettir. Bizler de hem şehitlerimiz hem de aileleri ile gurur duyuyoruz. Bu vatan toprakları uğruna, millet uğruna, bayrak, din uğruna şehadet şerbetini için aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sağlıklı ömürler diliyoruz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altınok Şehit Ailesiyle İftar Yaptı - Son Dakika


Advertisement