Vali Balkanlıoğlu'ndan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Balkanlıoğlu'ndan Şehit Ailelerine Ziyaret

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Keleş'in ailesini ziyaret etti.

23.12.2017 12:14

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Keleş'in ailesini ziyaret etti.

Şehit babası Yaşar ve annesi Cemile Keleş ile bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, şehidin eşyalarının yer aldığı bölümü inceledi.

Yaşar Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan bütün güvenlik güçleri için dua etti.

Balkanlıoğlu, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Karasu Belediyesi ve Karasu Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi yakınlarına verilen akşam yemeğine katıldı.

Karasu Akkum'da bir restoranda gerçekleştirilen akşam yemeği öncesi şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Balkanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, şehit aileleri ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Allah sizleri bizlerden, bizleri de sizlerden ayırmasın Allah şehitlerimizin şefaatine cümlemizi nail eylesin. Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza uzun ve sağlıklı ömür diliyoruz. Allah bu acıyı inşallah bir daha yaşatmasın." diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu'na, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu ve daire müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Balkanlıoğlu'ndan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement