Vali Karaloğlu Sayad Başkanı Bayraktar'ı Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu Sayad Başkanı Bayraktar'ı Kabul Etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte yeni kurulan Sağlıklı Yaşam Derneği (SAYAD) Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

08.11.2017 14:35

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte yeni kurulan Sağlıklı Yaşam Derneği (SAYAD) Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karaloğlu, makamında kabul ettiği SAYAD Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

İl Müftüsü Osman Artan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür'ün de katıldığı görüşmede sağlıklı ve kaliteli yaşamın sağlanabilmesi için neler yapılabileceği konuları değerlendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaloğlu, sağlıklı yaşama konusunda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli sıkıntıların olduğunu belirterek, sağlık olmadan hiçbir şeyin olamayacağını dile getirdi.

Önceliğin her zaman sağlık olması gerektiğini vurgulayan Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Hükumetimiz son 15 yılda sağlık konusunda, devrim niteliğinde adımlar attı. Sağlık imkanları bakımından pek çok konuda dünyanın en iyi imkanlarına sahibiz. Ancak eş zamanlı olarak sağlıklı yaşamı da bir kültür olarak, yaşama biçimi olarak inşa etmemiz gerekiyor. Bu sadece devlet eliyle olacak bir şey değil. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın bu konuda çalışması, el birliği yapması gerekiyor. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşüyor. Sağlıklı yaşama dair yeni yaklaşımları toplumumuzla insanımızla paylaşıp yeni plan ve projeleri hayata geçirerek sağlıklı yaşama kültürünü hep birlikte inşa etmemiz gerekiyor."

SAYAD'ın kurucu başkanı Bahattin Bayraktar ise dernek olarak çalışmalara bir an önce başlamak istediklerini belirterek, Antalya'da sağlıklı yaşam kapsamı alanındaki birçok noktaya temas edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu Sayad Başkanı Bayraktar'ı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement