Vali Şerif Yılmaz Domaniç'te Halk İftarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Şerif Yılmaz Domaniç'te Halk İftarına Katıldı

Vali Şerif Yılmaz Domaniç\'te Halk İftarına Katıldı

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Domaniç Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 3 bin kişilik iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

22.06.2015 13:40

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Domaniç Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 3 bin kişilik iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Trafiğe kapatılıp Ramazan sokağı haline getirilen Ertuğrul Gazi Caddesi'nde binlerce insan birlikte oruç açtı.

İftar yemeğine Vali Şerif Yılmaz, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, Domaniç Kaymakamı İhsan Erdurucan, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Domaniç'te yoğun ilgiyle karşılaşan Vali Şerif Yılmaz masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Renkli görüntülerin yaşandığı iftar sadece yemekle sınırlı kalmadı. Domaniç İmam Hatip Okulu öğrencilerinin ilahiler seslendirdiği iftarda çocuklar için oyun alanları ve büyükler için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öte yandan 'Dünya Kuran Okuma birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu da ilahileri ile iftar akşamını unutulmaz kıldı.

İftarda vatandaşlara seslenen Vali Şerif Yılmaz Ramazan ayında hakim olan birlik ve dirliğin sürekli olmasını temenni etti. Kütahya'da huzurlu bir Ramazan ayı geçtiğini vurgulayan Yılmaz, vatandaşlarla aynı iftar sofrasına oturmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şerif Yılmaz Domaniç'te Halk İftarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement