Valve'ın Tabletlerdeki Dota 2 Macerası Yalan Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Valve'ın Tabletlerdeki Dota 2 Macerası Yalan Oldu

Valve\'ın Tabletlerdeki Dota 2 Macerası Yalan Oldu

Tabletler, yakın gelecekte daha gelişmiş oyunlara ev sahipliği yapabilir.

11.12.2012 16:00  Güncelleme: 15:56

Mahmut Saral - - Half-Life, Counter Strike ve Portal gibi oyun serilerini bizlere sunan Valve, şu son aylarda donanım pazarından yeni nesil oyun teknolojilerine kadar pek çok konuda işler yürütüyor. Bunlar hakkında az bilgiye, çok fazla dedikoduya sahibiz. Neyse ki Gabe Newell hala yaşıyor ve o var olduğu sürece de en büyük isteğimiz olan yeni bir Half-Life oyununun da şansı sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Kotaku'ya konuşan ünlü yapımcı, bazı tabletlerde oyun performanslarını test ettiklerini dile getirdi. DotA 2'den söz eden Newell, oyunun tablette çalışan bir test sürümünün hayal kırıklığına yol açtığını belirtti. Ancak tabletlerin performansı Newell'ı etkilemiş olacak ki, yakın gelecekte Valve'ın da aralarında bulunduğu birçok yapımcının bu mobil cihazlar için yeni oyunlar yapabileceğine inanıyor.

Diğer yapımcılar yapsın tamam da, biz Valve'dan Half-Life alsak nasıl olur? Bu kadar beklediğimiz yeter. Tablete oyun falan istemiyoruz Valve'dan. ya da en azından kendi yorumum olarak: "Ben" istemiyorum.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Valve'ın Tabletlerdeki Dota 2 Macerası Yalan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement