Var Mısın Yok Musun" İle Hayatı Değişti! - Son Dakika
Güncel

Var Mısın Yok Musun" İle Hayatı Değişti!

"Var mısın Yok musun"da geçtiğimiz akşam canlı yayında 500.000 TL için yarışan İlkay Özen, son turda 74.000 TL'lik teklife "Varım" dedi.

18.11.2011 14:34

Hamdi Bey'in, yarışmanın yeni sezonunda verdiği en büyük teklif olan 74.000 TL'lik teklifini kabul eden İlkay'ın kutusundan ise 400 TL çıktı. 3 yıldır kanserle mücadele eden İlkay, kazandığı para ödülü ile kendi tedavisinin yanı sıra diğer kanser hastalarına da yardım etmek istiyor.

Türk televizyonlarında ilk kez canlı olarak FOX ekranlarında yayımlanan "Var mısın Yok musun"un altıncı bölümünde (17 Kasım 2011) yine çok heyecanlı dakikalar yaşandı. Asuman Krause'nin renkli ve eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın bu haftaki şanslı yarışmacısı Çanakkale'den katılan İlkay Özen, canlı yayında 500.000 TL için yarıştı. 3 yıldır kanserle mücadele eden İlkay, milyonları ekrana bağlayan yarışmaya tedavisi için gerekli parayı kazanabilmek umuduyla katılmıştı.

"Yeni Sezonda Verilen En Yüksek Teklifin Sahibi Oldu!"

Program boyunca heyecanlı bir yarışma çıkartan İlkay Özen, son tura kadar Hamdi Bey'in tekliflerini kabul etmeyerek başarılı bir şekilde ilerledi. Son dörde 500.000 TL, 75.000 TL, 400 TL ve 250 TL ile giren yarışmacı, Hamdi Bey'in 50.000 TL'lik teklifi karşısında çok sevindi.

Kendi tedavisinin yanı sıra annesini Hac'a göndermek ve ihtiyacı olan diğer kanser hastalarına da yardım etmek istediğini belirten İlkay Özen, Hamdi Bey'in bu tabloya verdiği 50.000 TL'lik teklifini de kabul etmedi. "Devam" diyerek şansını deneyen yarışmacı, para ağacında 500.000 TL ve 400 TL ile son tura kadar geldi. Hamdi Bey'in bu tabloya verdiği 74.000 TL'lik teklifine "Varım" diyen İlkay'ın kutusundan ise 400 TL çıktı.

Yaşam sevinci ve hayata karşı dik duruşuyla canlı yayında tüm kanser hastaları için bir umut olan İlkay Özen, "Var mısın Yok musun"dan kazandığı 74.000'lik ödül ile tedavisine devam edebilecek. Hayallerine "Var mısın Yok musun" ile bir adım daha yaklaşan yarışmacı, diğer kanser hastalarına da yardım etmek istediğini canlı yayında dile getirdi.

"FOX Ekranlarının En Çok İzlenen Yarışma Programı Oldu!"

Yayın hayatına başladığı günden itibaren Fox ekranlarının en çok izlenen yarışma programı olan "Var mısın Yok musun", yayınlandığı periyodda kanal ortalamasını önceki haftalara oranla iki katına yükseltti.

"Hamdi Bey'in Tekliflerine İzleyici Yorumları!"

Canlı yayın ile aynı anda, facebook.com/varmisinyokmusun adresinden ve Twitter üzerinden de takip edebileceğiniz "Var mısın Yok musun"da, Hamdi Bey'in teklifleri hakkında yarışmacılara fikirlerinizi anında iletebileceğinizi de unutmayın! Siz de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız, www.varmisinyokmusun.com.tr web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Haftanın 3 günü (Salı, Çarşamba, Perşembe) saat 21:15'te canlı yayın ile FOX ekranlarına gelen "Var mısın Yok musun"u kaçırmayın...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Var Mısın Yok Musun' İle Hayatı Değişti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement