6 Gündür Kayıp Olan Vatan Partisi'nin Yöneticisi, Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

6 Gündür Kayıp Olan Vatan Partisi'nin Yöneticisi, Ölü Bulundu

Mersin'de 6 gündür kayıp olan Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güngen'in cansız bedeni, akrabasının evinde bulundu.

24.11.2018 08:22  Güncelleme: 09:34

Mersin'de ailesinin 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Güngen'in, cesedi bulundu. Güngen'in bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

EŞİ POLİSE BAŞVURDU

Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Akdam Mahallesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası çiftçi Mehmet Güngen, 16 Kasım günü öğle saatlerinde evden ayrıldı, ancak geri dönmedi. Polis, kayıp müracaatında bulunan eşi Habibe Güngen'in ifadesi doğrultusunda arama çalışması başlattı.

6 Gündür Kayıp Olan Vatan Partisi'nin Yöneticisi, Ölü Bulundu
Mehmet Güngen

EVE GİRDİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Vatan Partisi İl Başkanlığı yönetiminde yer aldığı öğrenilen Güngen'in, beraberindeki 3 kişi ile birlikte merkez Toroslar ilçesi Kepirli Mahallesi'ne gittiğini saptadı. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının inceleyen polis, Güngen'in beraberindekilerle birlikte akrabasına ait bir eve girdiğini belirledi.

3 ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Burada arama yapan polis, Güngen'in cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemede Güngen'in bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ve jandarma ekipleri, Güngen'in beraberindeki 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

6 Gündür Kayıp Olan Vatan Partisi\'nin Yöneticisi, Ölü Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Gündür Kayıp Olan Vatan Partisi'nin Yöneticisi, Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yorumcu.abi: aşk meşk işidir 0 0 Yanıtla

Advertisement