"Yayınevi Görüntüsü Altında Nitelikli Dolandırıcılık Yapılıyor" - Son Dakika
Güncel

"Yayınevi Görüntüsü Altında Nitelikli Dolandırıcılık Yapılıyor"

"Yayınevi Görüntüsü Altında Nitelikli Dolandırıcılık Yapılıyor"

İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Sosyolog Cafer Vayni, "Yayınevi görüntüsü altında nitelikli dolandırıcılık yapılmaktadır." dedi.

16.01.2015 12:39  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Sosyolog Cafer Vayni, "Yayınevi görüntüsü altında nitelikli dolandırıcılık yapılmaktadır" dedi.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri'nin altmış birincisi 17 Ocak 2015 günü gerçekleşecek. Sohbette İLESAM üyesi olan ve olmayan ilim ve edebiyat eseri sahiplerinin "Yayıncılarla Yaşadıkları Sorunlar" paylaşılacak.

İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer Vayni, İLESAM'ın esas işinin üyelerinin başta telif olmak üzere fikri mülkiyet haklarını korumak, kollamak ve alarak üyenin mağduriyetini gidermek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ancak son zamanlarda üyelerimizin yayınevleri tarafından istismarlarına yönelik yakınmalar artmaktadır. Yaptığımız araştırmalara göre, bunlardan bir kısmı yayınevi görüntüsü altında nitelikli dolandırıcılık yapmaktadır. Çınaraltı'nda hem yayınevlerinin yazarlara tarafından yaşattığı mağduriyetler; hem de dolandırıcılara karşı nasıl hareket etmeleri gerektiğini konuşacağız."

Yazarların, Yayıncılarla Yaşadıkları Sorunlar başlıklı 61. Çınaraltı Sohbeti, 17 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Aksaray Yusufpaşa'daki Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim ve Kültür Vakfı'nda gerçekleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Yayınevi Görüntüsü Altında Nitelikli Dolandırıcılık Yapılıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement