Veda" Albümü İlk Kez Ve Sadece TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Veda" Albümü İlk Kez Ve Sadece TTNET Müzik'te

TTNET Müzik, Müslüm Gürses'in "Veda" adlı son albümünü müzikseverlerle buluşturuyor.

12.04.2013 16:13

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan efsane sanatçının 11 şarkıdan oluşan "Veda" albümü, ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanıyor. Müslüm Gürses hayranları, sanatçının son albümünü TTNET Müzik üzerinden ücretsiz olarak dinleyebildikleri gibi tek bir "tık" ile kolayca indirebilecekler.

Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik, geçtiğimiz 3 Mart 2013 tarihinde yaşamını yitiren, arabesk müziğin "baba" lakaplı efsane ismi Müslüm Gürses'in son albümü "Veda"yı müzikseverlerle buluşturuyor. Tüm mecralardan önce ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanan albümün kayıtları, sanatçı hastaneye yatmadan önce tamamlanmış.

Müslüm Gürses, 11 şarkıdan oluşan "Veda" adlı albümde halk ozanlarının unutulmaz eserlerini yorumluyor. Albümde; Mahzuni Şerif, Aşık Daimi, Yavuz Top, Mehmet Ali Metin, Selahattin Çelik ve Abdülkadir Algın gibi değerli isimlerin eserleri ile birlikte anonim eserler de yer alıyor.

Müslüm Gürses'ten sevenlerine bir 'veda' niteliği taşıyan albüm, sanatçının klasik albümlerinin yanında farklı bir anlam taşıyarak arşivlerde yerini alacak. 12 Nisan'da ilk olarak TTNET Müzik ile dinleyicilerle buluşan albümün dijital platformlardaki satışları 15 Nisan'da başlayacak.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Ayrıca, "http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar, arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Veda' Albümü İlk Kez Ve Sadece TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement