Veli Seminerine Dev Katılım - Son Dakika
Yerel

Veli Seminerine Dev Katılım

Nesibe Aydın Konya Okulları tarafından Konya Dedeman Otel’de düzenlenen Veli Semineri ve Tanıtım Gününe, bin kişilik katılım gerçekleşti.

07.03.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nesibe Aydın Konya Okulları tarafından Konya Dedeman Otel'de düzenlenen Veli Semineri ve Tanıtım Gününe, bin kişilik katılım gerçekleşti.

Seminerde, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Ankara Nesibe Aydın Okulları'ndan Konya okullarında görev yapacak yönetici ve öğretmenler, Kurucu Temsilcisi Mirkan Aydın tarafından velilere takdim edildi. Nesibe Aydın Okulları ile ilgili tanıtım sunumunu gerçekleştiren Nesibe Aydın Konya Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Kadir Bayşu, öğrencileri bir bambu ağacına benzeterek, anaokulundan yetiştirmeye başlanan öğrencilerin ilerleyen yıllarda bir yıldız gibi parlayacağına vurgu yaptı.

Bayşu'nun konuşmasının ardından Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Kurucusu Nesibe Aydın, velilere okul felsefesi ve eğitim yaklaşımı ile, 2-3 Nisan tarihlerinde yapılacak sınav öncesinde aday öğrencilerin izlemeleri gereken çalışma planı hakkında bilgi verdi. Aydın, kaynak sıkıntısı yaşayan öğrencilerin, sınav konularına ilişkin dağıtılan elektronik materyallere eğitim portalı üzerinden online olarak ulaşabileceklerini belirtti.

Velilerden gelen soruları da cevaplandıran Aydın'ın ardından, Nesibe Aydın Konya Okulları Kurucusu Salih Ünal, Konya'da bir ilke imza atarak farklı bir eğitim felsefesi ile hayallerindeki okulu, Nesibe Aydın Eğitim Kurumları çatısı altında Konya halkına sunacaklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veli Seminerine Dev Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement