Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, Veliefendi Hipodromu yanındaki kullanılmayan tekstil fabrikasında yangın çıktı. Yangın 60 itfaiye personelinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

19.07.2018 19:04  Güncelleme: 09:23

Zeytinburnu'nda kullanılmayan eski bir tekstil fabrikasında büyük yangın çıktı. İstanbul'un bir çok noktasından görülen yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın 60 itfaiye personelinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

YOĞUN DUMAN, İSTANBUL'UN BİRÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLEBİLİYOR

Veliefendi Hipodromu yakınında bulunan metruk bir fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Alınan bilgiye göre, hipodrom yakınındaki metruk binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatının tamamına yayılan yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Yoğun duman, İstanbul'un birçok noktasında görülebiliyor.

Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

İBB'DEN YANGIN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

İBB Zeytinburnu'nda çıkan yangın hakkında yapılan açıklamada, "Zeytinburnu Veliefendi Hipodrom yanında metruk eski Akfil Tekstil Atölyesi olarak kullanılan binada yangın meydana gelmiş, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Zeytinburnu metruk binada çıkan yangın kontrol altında. Bakırköy, Bayrampaşa, Şişli, Fatih İBB itfaiyesi 15 araç 60 personel ile müdahale ediyor. Yangının Veliefendi hipodromu ile bağlantısı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

Son Dakika Güncel Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • zrk: Bak bozuk ekonominin faydaları fabrika boş : 4 0 Yanıtla
  • Gps: İstanbul'da orman yanar gibi tekstil fabrikası yanması sizce de çok ilginç değil mi? 2 0 Yanıtla
  • Nerden geliyooon: Zerk sen istanbula yeni gelsin her halde o fabrikayı bile siyasete alet etmeyin.... O fabrika en az 25 30 yıldan beri kapalı kaç kişiye ekmek kapısı oldu.kemal sunalım geldiler kralı filmi bile o fabrikada çekildi.... 0 0 Yanıtla
  • Nerden geliyoonn: Haberleri doğru okuyun ve seyredin boş fabrika metruk buna haberleri iyi seyredip öyle yapın boş yorum yapmayalım sayın arkadaşlar tamam...okey...tarafsız ve ay gözlükaya yorumlar dileğiyle... 0 0 Yanıtla

Advertisement