Vergi Daire Başkanı Coşkun, Koto'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vergi Daire Başkanı Coşkun, Koto'yu Ziyaret Etti

Vergi Daire Başkanı Coşkun, Koto\'yu Ziyaret Etti

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun’u ağırladı.

03.10.2016 16:34

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun'u ağırladı.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Kocaeli Ticaret Odası'nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış ile bir araya geldi. Başkan Doğan ve Barış'a yeni görevleri dolayısıyla 'hayırlı olsun' temennilerini sunan Vergi Dairesi Başkanı Coşkun, "Bunu büyük bir iftiharla söylüyoruz ki Kocaeli, vergi sadakatinde Türkiye birincisi bir il. İlimizdeki tüm vergi mükellefleri, devletin kendisine belirlediği vergiyi en yüksek oranda ve yıllardır aksatmadan ödeyerek, ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine en önemli katkıyı sağlıyor. Kocaeli Ticaret Odası nezdinde tüm iş dünyasına teşekkür ediyorum. Başkanlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hakkında toplantı yapılmasına karar verildi. 5 Ekim 2016 Çarşamba günü Kocaeli Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısı saat 14: 00'te başlayacak. Tüm katılımcılara açık ve ücretsiz olan bilgilendirme toplantısında Gelir İdaresi Grup Müdürleri Mustafa Küçükbalkaya, Halil İbrahim Temiz ve Levent Şensoy katılımcıları; "Kesinleşmiş alacaklara ilişkin hükümler ile ortak hükümler, kesinleşmemiş veya dava safhasında bulunan alacaklar, inceleme ve tarhiyat safhasında bulunan işlemler ile işletme kayıtlarının düzeltilmesi, matrah ve vergi artırımına ilişkin hükümler ile bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılması" konularında bilgilendirecek. Programın sonunda katılımcıların soruları cevaplayacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Daire Başkanı Coşkun, Koto'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement