Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi Öğrencileri İspanya'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi Öğrencileri İspanya'ya Gitti

Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı'nın maddi desteğiyle koordinatör olarak yürüttüğü "Greener World / Daha Yeşil Dünya" başlıklı proje kapsamında İspanya'ya gitti.

25.02.2014 10:40

Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı'nın maddi desteğiyle koordinatör olarak yürüttüğü "Greener World/ Daha Yeşil Dünya" başlıklı proje kapsamında İspanya'ya gitti.

Okul müdürü İsmail Uzun, seyahat öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje ortakları İtalya, Polonya, Portekiz, Slovakya, İspanya ve Fransa'dan lise düzeyinde okulların hazırladıkları sunumları 25 Şubat- 2 Mart 2014 tarihleri arasında İspanya ziyareti sırasında bir seminerde diğer okullarla paylaşacaklarını söyledi.

Vezirköprü'de proje kapsamında öğrencilerin, evlerde kullanılan yiyecek, içecek ve diğer malzemelerin atıklarından oluşan çöp miktarlarını ve bunların hangilerinin geri dönüşümünün sağlanabileceği ile ilgili araştırma yaptıklarını belirten Uzun, "Proje kapsamında öğrencilerimiz okullarında bir enerji tasarrufu kampanyası başlatarak arkadaşlarından ve öğretmenlerinden gereksiz yanan lambalar, gereksiz çalışan bilgisayar ve akıllı tahtaların kapatılmasını istediler" dedi.

Okul müdürü Uzun ile birlikte  proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Rahmi Günindi, beden eğitimi öğretmeni Yusuf Uzun ile öğrenciler Ayşe Sena Emir, Deniz Oral ve Nida Sofu'dan oluşan ekip İspanya'ya gitti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi Öğrencileri İspanya'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement