Viranşehir'de Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Viranşehir\'de Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Viranşehir'de şüphe üzerinde durdurulan 4 otomobilde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

23.10.2013 12:09

Viranşehir'de 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Viranşehir Emniyet Müdürlüğü uygulama ile ilgili şu detaylara yer verdi: "Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı''nın 10/09/2013 tarihli 2013/568 Değişik İş Nolu Önleme Arama Kararına istinaden yapılan, Yol Arama ve Kontrol Faaliyetleri ile Genel Asayiş Uygulamaları kapsamında yapılan dört ayrı çalışmada; Kışla Mahallesi üzerinde Şüpheli Hıdır Ç.(47)'ın sevk ve idaresindeki 33….0974 plaka sayılı aracın yapılan aramasında; 1 adet VZOR Marka Ateşli Silah, 1 adet Şarjör, (7-yedi) adet MKE yapımı 7.65mm Dolu Fişek, Bahçelievler Mahallesi'nde icra edilen ikinci çalışmada, Şüpheli Halil D.(15)'ın yapılan üst aramasında; 1 adet MAGNUM Marka Kuru Sıkı Tabanca, 1 adet Şarjör, Yenişehir Mahallesi'nde icra edilen üçüncü çalışmada Şüpheli Yusuf Y.(18)'ın yapılan üst aramasında; 1 adet ESCORT Marka Kuru Sıkı Tabanca, 1 adet Şarjör, (19-ondokuz) adet Kuru Sıkı Tabanca Fişeği, Özal Mahallesi'nde icra edilen dördüncü çalışmada 63..019 plaka sayılı araç ve Şüpheliler Mehmet Y.(34) ile Şeyhmus M.(44)'in yapılan aramalarında ise; 1 adet BROWNİNG Marka Ateşli Silah, 1 adet Şarjör, (11-onbir) adet MKE yapımı 9mm Dolu Fişek, (750-yediyüzelli) adet 7.62mm Dolu Fişek ele geçirilmiştir.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden ikisi tutuklanmıştır. Ayrıca Kabahatler Kanunu'nun ilgili hükümleri gereğince de Para Cezası uygulanmıştır.

Halkımızın ve vatandaşlarımızın güven ve huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalarımız büyük azim ve kararlılıkla devam edecektir."

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement