Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Belediyesi, paletli ekskavatör aldı.

02.01.2018 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi, paletli ekskavatör aldı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, yaptığı açıklamada 2018 yılından itibaren araç filolarına birçok yeni araçla güç katmaya çalışacaklarını söyledi.

Araç parklarına her geçen gün yeni bir araç kazandırdıklarını kaydeden Çimşit, "Yeni araçlar ile birlikte kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmaların hızlandırılması için mücadelemizi sürdürüp araç parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Gerek belediyemiz kaynaklı gerekse de bakanlıklardan aldığımız destekler ile halkımıza hizmetlerimizi tüm gücümüzle sürdüreceğiz. Bu vesile ile araç parkımızın güçlendirmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Açıklamanın ardından Çimşit, paletli ekskavatöre binerek kontak çalıştırdı.

Kitap kampanyasına destek

Viranşehir Üçdam İlk ve Orta Okulunda kütüphane kurulması için kitap kampanyası başlatıldı.

Okul müdürü Güley Ekinci'nin girişimleriyle sosyal medya başlatılan kampanyaya İstanbul, Bursa ve Eskişehir'den kitapseverlerden destek geldi.

Gönderilen 270 kitap okulun kütüphanesine yerleştirildi.

Ekinci, yaptığı açıklamada amacının öğrencilerin okuyarak kendilerini geliştirmesi ve ailesine milletine ve vatanına yararlı bireyler olarak yetişmek olduğunu söyledi.

Kendilerine ulaşan kitapların ilkokul seviyesinde olduğunu kaydeden Ekinci, özellikle ortaokul öğrencileri için Kuran-ı Kerim ve manevi içerikli kitaplara ihtiyacı olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Viranşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement