Viranşehirde Kilitli Parke Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Viranşehirde Kilitli Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Viranşehirde Kilitli Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Viranşehir Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

02.08.2013 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. BDP'li belediye Hürriyet Mahallesinin birçok cadde ve sokaklarını kilitli parke taşları ile döşerken, Bahçelievler Mahallesinin tamamını kilitli parke taşı ile döşedi.

İlçenin Yenişehir, Hürriyet, ve Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke taşı son aşamalara gelindi. Hürriyet Mahallesinde 8 Sokakta kilitli parke taşı döşemesi yapan Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Bahçelievler Mahallesinde ise çalışmalarını bitirdi. Mahalle bir cadde dışında tamamen kilitli parke taşları ile döşendi. Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Bahçelievler 1576. Sokakta çalışmaları yerinde izledi. 1576. Sokağın bitme aşamasına geldiğini belirten Burun, ardından ekiplerin 1575. Sokağa geçerek mahalledeki çalışmalarını sonlandıracaklarını söyledi. Mahallenin tamamının kilitli parke taşları ile döşendiğini belirten Burun, "Mahalleyi tamamladık. Sadece ana bir cadde var, o caddemizi asfaltlayacağız. Şuan bu mahallemizde sorun kalmamış durumda" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Şeyhmus Ökmen ile birlikte yapılan çalışmaları kontrol eden Burun, tüm mahallelerde çalışmaların süreceğini söyledi. Belediyenin çalışmalarının son derece olumlu olduğunu belirten Bahçelievler Muhtarı Şeyhmus Ökmen, "Belediye bu yıl mahallemizde 50 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi. Belediyenin çalışmalarını destekliyoruz. Mahallemizde şuan bir sıkıntı kalmamış durumda" dedi.

Sevinçten sokakta oturduklarını belirten kadınlar ise, Belediye Başkanvekili ve Belediye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yapılan çalışmalarla tozdan ve çamurdan kurtulduklarının altını çizen kadınlar, mahallelerinin bambaşka bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Ardından 1575. Sokak üzerinde yapılacak çalışmalar öncesi incelemelerde bulunan Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, sokağa girmiş bir evin avlusunu yıkmalarını istedi. Maddi durumu iyi olmayan ailenin yıkılacak duvarını yapma sözü veren Burun, aileye mutfak banyo ve lavabo yapacaklarını da belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehirde Kilitli Parke Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement