Vodafone Karakartal'lılar Liverpool'da Takımına Destek Oldu - Son Dakika
Spor

Vodafone Karakartal'lılar Liverpool'da Takımına Destek Oldu

Vodafone Karakartal\'lılar Liverpool\'da Takımına Destek Oldu

Beşiktaş'a destek olmak amacıyla gönderilen en farklı 5 mesajın sahibi Vodafone KaraKartal'lı, takımla beraber Liverpool'a uçarak maçı yerinde izledi.

20.02.2015 11:30  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone KaraKartal'a üye Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanyayla, deplasmanda Beşiktaş'a destek olmak amacıyla gönderilen en farklı 5 mesajın sahibi Vodafone KaraKartal'lı, takımla beraber Liverpool'a uçarak maçı yerinde izledi.

Beşiktaş ile ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, Kasım 2014'te tanıttığı Vodafone KaraKartal programı ile Beşiktaşlı abonelerine sürprizler yapmaya devam ediyor. Sadece Beşiktaşlılara özel deneyimler olarak tasarlanan zengin faydalar kapsamında, takımına deplasmanda destek vermek amacıyla en farklı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, Liverpool maçına gitme hakkı kazandı. Kazananlar Sercan Dorukhan, Agah Uz, Devran Hınçal, Hüseyin Buğra Coşkun ve Hilal Irmak Güzel, takım uçağı ile beraber gittikleri Liverpool deplasman maçında unutulmaz anlar yaşadılar.

Kazananların SMS yoluyla ilettiği destek mesajları ise şu şekilde:

"İntikam soğuk yenen bir yemektir, intikamımızı alıp şampiyon olalım Beşiktaş'ım" - Sercan Dorukhan

"Üzerinde güneş batmayan imparatorluğun görebileceği en büyük karanlığı yaratabilmek için Liverpool'da güneşe yüksel Beşiktaş!" - Agah Uz

'You'll never walk alone' ile değil 'Beşiktaş seninle ölmeye geldik' diye inleyecek Anfield Road!" -Devran Hınçal

"Onlar 'Asla yalnız yürümeyeceksin' derler, biz ise 'her an seni düşünür her an seni yaşarız'" -Hüseyin Buğra Coşkun

"Ezelden beridir sevdamız sana, ruhunu kat aklını koy kalbimiz hep yanında, bu sesi duy bu gücü hisset taraftar var arkanda, başka söz isteme." - Hilal Irmak Güzel - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vodafone Karakartal'lılar Liverpool'da Takımına Destek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement