Vodafone Red Sponsorluğunda Patronlar Rekor İçin Avlandı - Son Dakika
Güncel

Vodafone Red Sponsorluğunda Patronlar Rekor İçin Avlandı

Vodafone Red Sponsorluğunda Patronlar Rekor İçin Avlandı

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda iş dünyasının önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu dünya çapında birçok sportif balıkçı ve 90'a yakın tekne denize açıldı.

07.10.2013 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VODAFONE RED ALAÇATI ULUSLARARASI BALIKÇILIK TURNUVASI'NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

DÜNYAYA ÖRNEK OLAN VODAFONE RED SPONSORLUĞUNDA PATRONLAR REKOR İÇİN AVLANDI

5- 6 Ekim tarihlerinde düzenlenen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda iş dünyasının önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu dünya çapında birçok sportif balıkçı ve 90'a yakın tekne denize açıldı. Yenilikçi uygulamalrı ile dünyaya örnek olan Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin en prestijli balıkçılık turnuvasında, Cem Boyner, Gökhan Çarmıklı, Can Ekşioğlu gibi iş dünyasına yön veren isimler yarıştı.

Alaçatı'da bu yıl yedinci kez düzenlenen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 5-6 Ekim tarihlerinde, iletişim hizmetleri alanında inovasyon yaratan Vodafone Red sponsorluğunda tamamlandı. Ülkemizde sportif balıkçılığın en önemli etkinliği olan ve Avrupa'nın en büyük balıkçılık yarışması olmaya aday Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda 90'a yakın tekne ve 400'e yakın sportif balıkçı denize açıldı. Cem Boyner, Gökhan Çarmıklı, Can Ekşioğlu, Can Kestelli, Erol Tabanca, Serhat Çeçen, Uğur Işık gibi iş dünyasının ünlü isimlerinin dışında İtalya, ABD ve Yunanistan gibi ülkelerden katılan birçok profesyonel balıkçı da şampiyonada avlandı.

Alaçatı Port Marina'da düzenlenen turnuvanın sonucunda Okan Tozun, Emre Akbaş, Mesut Akgün ve Burhan Özdemir'den oluşan Ümit Marin teknesi, "En Fazla Balık" Ödülü'nü kazandı. Turnuvada toplam 20 bin dolar para ödülü dağıtıldı.

Vodafone Türkiye'nin gurur kaynağı: Vodafone Red dünyası

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Vekili Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, Avrupa'nın en büyük balıkçılık yarışması olmaya aday Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na verdiğimiz destekle, ülkemizde son yıllarda gelişmekte olan sportif balıkçılığı daha da yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Bu yıl üçüncü kez Vodafone Red markamızla bu turnuvanın sponsoru olduk. Mayıs 2013'te yenileyerek abonelerimizin beğesine sunduğumuz Vodafone Red programımız mobil iletişim sektöründe yenilikçi uygulamaları ile dünyaya örnek olan gurur kaynağımız ve başarı hikayemiz. Vodafone Red, Haziran 2013 itibariyle dünya çapında 14 ülkede 4.5 milyon aboneye sahip global bir program. Vodafone Red tarifeleri, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamakla birlikte, her şeyin baştan tam olduğu bir dünyanın rahatlığını yaşatıyor. Vodafone Red'liler bolca ses, mesaj ve veri kullanabiliyor, özgürce iletişim kuruyor. Bu yaz Red'lilere sunduğumuz sayısız avantajla, yaz aylarını onlar için rahatlık ve kolaylık dönemine dönüştürdük. Tarifelerini yurt dışını ararken ve yurt dışında dolaşımda sanki yurt içindeymiş gibi kullanabildiler. Özel asistanlık hizmetimizden faydalandılar ve seyahat biletlerini rahatlıkla edindiler. Havaalanı VIP transferlerini kolaylıkla yaptılar. Havalimanlarında lounge hizmetinden ücretsiz faydalandılar. Budget'tan yüzde 50 indirimle araç kiraladılar. Çeşme ve Bodrum'un plajlarında yüzde 50 indirimden faydalandılar. Büyük şehirlerin şık Papyon.com restoranlarında indirimli yemek yediler. Vodafone Red bu yaz abonelerine 10 milyon TL'den fazla avantaj sağladı. Tabİi ki Vodafone Red abonelerinin yurtdışı seyahatlerinde tarifelerini sanki Türkiye'deymiş gibi kullanmalarını sağlayan Herşey Dahil Pasaport ise en çok ilgi gören Türkiye'de eşi ve benzeri bulunmayan bir özellik. Vodafone Red'liler tüm bu faydalara Red'e özel 'Avantaj Cepte' mobil uygulamasıyla Andorid ve iPhone cep telefonlarından kolayca ulaşabiliyorlar. Bu vesileyle tüm abonelerimizi, hayatlarını kolaylaştıracak Vodafone Red'in kolaylıklar dünyasına davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone Red Sponsorluğunda Patronlar Rekor İçin Avlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement