Yakalama Kararı Çıkartılan Askerler Cezaevine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Yakalama Kararı Çıkartılan Askerler Cezaevine Gönderildi

Yakalama Kararı Çıkartılan Askerler Cezaevine Gönderildi

Balyoz davası kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan 9 muvazzaf askerden 8'i adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

23.09.2012 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balyoz davası kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan 9 muvazzaf askerden 8'i adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Mahkemede rahatsızlanan bir muvazzaf asker ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Balyoz davası kapsamında haklarında yakalama kakarı çıkarılan isimler teslim olmaya başladı. Bu kişiler arasında yer alan Tuğgeneral Suat Dönmez, Tümgeneral Ayhan Gümüş, Albay Namık Sevinç, Albay Fahri Yavuz Uras, Albay Erdinç Altıner, Albay Ergin Kılıç, Albay Erdoğan Koçoğlu, Albay Levent Ergün ile Deniz Hakim Ali Cengiz Şirin bugün Merkez Komutanlığı'na gelerek teslim oldu. Komutanlıktaki işlemleri tamamlanan askerler akşam saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Burada mahkemeye çıkarılan askerler haklarındaki yakalama kararı yüzlerine okunduktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Askerlerin adliyeye getirildikten sonra bir süre yakınları ile sohbet ettikleri ve ardından birbirlerine sarılarak vedalaştıkları gözlendi. Tutuklu askerler adliyedeki işlemlerinin ardından sivil ve askeri araçlarla cezaevine götürüldü.

Öte yandan, adliyeye sevk edilen sanıklardan muvazzaf bir asker mahkeme salonunda rahatsızlandı. Rahatsızlanan asker adliyeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlanan askerin yapılacak tetkiklerinin ardından cezaevine götürülmesi bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yakalama Kararı Çıkartılan Askerler Cezaevine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement