Yalova Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Yalova Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Yalova Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, iki üniversiteli genç kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasında ağır olarak yaralanan ve İstanbul'da kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybeden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Üyesi...

22.03.2013 07:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, iki üniversiteli genç kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasında ağır olarak yaralanan ve İstanbul'da kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybeden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Özer'in oğlu 27 yaşındaki Berkay Özer gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencileri Sıla Daşdemir (22) ile Buse Karakurum'un (24) yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan ve İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altına alınan kamyonet sürücüsü Berkay Özer dün yaşamını yitirmişti. Özer'in cenazesi Yalova'nın Termal İlçesi'ne bağlı Akköy Köyü'ne getirildi. Özer'in cenazesi köy camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

2 bin 500 kişinin katıldığı cenazede taziyeleri kabul eden baba Bahri Özer ve anne Zuhal Özer, güçlükle ayakta durdu. Cenaze törenine Yalova Valisi Esengül Civelek, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı AKP'li Yakup Koçal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Yalova eski Valisi ve Merkez Valisi Doç. Dr. Yusuf Erbay, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi Berkay, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement