Yalova'da Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Yalova\'da Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

YALOVA'da, Özbekistan ve Ukrayna uyruklu kadınları fuhuşa zorladıkları iddasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü sevk edildikleri adliyede tutuklandı, 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

31.03.2017 13:54

YALOVA'da, Özbekistan ve Ukrayna uyruklu  kadınları fuhuşa zorladıkları iddasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü sevk edildikleri adliyede tutuklandı, 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, M.D. isimli kişinin yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Polisler bunun üzerine Özbekistan uyruklu N.M. ile iletişime girdi. N.M.'nin, "M.D. ve arkadaşları sadece beni değil Özbekistan uyruklu iki arkadaşıma fuhuş yaptırıyor. Yalova'da ayrıca Ukrayna uyruklu kadınlarda fotoğrafları çekilip katolog oluşturularak erkeklere pazarlanıyor" dedi. Soruşturmayı genişleten polis, M.D.'nin yanı sıra O.S. Y.E. ve A.A.'yı da yakaladı. Adliyeye çıkartılan şüphelilerden M.D., O.S. ve Y.E. tutuklanırken diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis ifadelerini aldığı Özbekistan uyruklu N.M. ve arkadaşları D.E. ile M.K.'nin yanı sıra Ukrayna uyruklu N.K., O.L.'yi sınır dışı etti. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement