Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında odaya kayıt yaptıranlara düzenlenen törenle sertifika verildi.

16.08.2015 14:01

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında odaya kayıt yaptıranlara düzenlenen törenle sertifika verildi.

YTSO Başkanı Tahsin Becan, odanın meclis salonunda yapılan törende 3 ayda 104 firmanın kaydını yaptıklarını ifade etti.

Üyelerinin her türlü talebi ve sorununu çözmek için yanlarında olduklarını belirten Becan, "Üyelerimizin gelişimi için eğitimlerimizi her ay düzenli olarak yapıyoruz. Yeni üyelerimiz olarak sizlerin de bu eğitimleri takip ederek kişisel gelişimleriniz yanı sıra çalışanlarınızın da gelişimine katkı sağlamasını önemsiyoruz. Hepinize ticari hayatınızda bol kazanç ve başarılı günler dilerim. Hepiniz Yalova Ticaret ve Sanayi Odamıza hoş geldiniz" diye konuştu.

Çiftlikköy'de düzenlenen sokak basketbolu sona erdi

Çiftlikköy Belediyesi tarafından düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında kupayı Fuce takımı aldı.

Çiftlikköy Mokamp'ta 16 takımın katılımıyla düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında şampiyonluğu Fuce takımı alırken turnuvada ikinci Kaşarlar takımı üçüncülüğü ise EA Team takımı aldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, düzenlenen kupa töreninde turnuvaya katılan tüm ekipleri tebrik etti.

Gençlerin sportif faaliyetlerde yer almasını her zaman desteklediklerini belirten Silpagar, " Çiftlikköy Belediyesi olarak sportif etkinlikler düzenleyerek gençlerin sporla iç içe olmalarını sağlıyoruz. Sokak basketbolu hem keyifli hem de yorucu bir spor, derece alan ekipleri, katılan tüm takımları ve oyuncuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Silpagar daha sonra düzenlenen törenle dereceye girenlere kupalarını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement