Yaralı Yaban Keçisi Kars'ta Tedavi Altına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Yaralı Yaban Keçisi Kars'ta Tedavi Altına Alındı

Yaralı yaban keçisi Kars'ta tedavi altına alındıKARS - Erzurum'da bulunan yaralı Anadolu Dağ Keçisi Kars'ta tedavi altına alındı.

29.10.2017 16:24

Yaralı yaban keçisi Kars'ta tedavi altına alındı

KARS - Erzurum'da bulunan yaralı Anadolu Dağ Keçisi Kars'ta tedavi altına alındı.

Erzurum İspir İlçesi'nde iki yavrusu bulunan ve avcılar tarafından vurulan dişi Anadolu Yaban Keçisi 4 saat süren operasyonun ardından kurtarıldı.

Bir vatandaşın görerek jandarmaya haber vermesinin ardından seferber olan Erzurum Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Dağ Keçisi'nin bulunduğu yerden indirilerek tedavisi yapılmak üzere Kars'a gönderildi.

Yaralı Anadolu Yaban Keçisi'nin Kars'a geleceği bilgisini alan Orman ve Su İşleri Kars İl Müdürü Murat Doğanay, Yaban Hayvanı Hastanesi'ne geldi. Doğanay, Erzurum'dan gelen yaban keçisini hemen tedavi altına aldırttı. Tedavi altına alınan yaban keçisinin tedavisi tamamlandıktan sonra bulunduğu yere bırakılacağı belirtildi.

Öte yandan Erzurum'un İspir İlçesi'nde yaralı olarak bulunan dağ keçisinde saçma yarası tespit edildiği, ancak İspir'in dağlık bölgesinde olduğu için direk yaban keçisine ateş edilip, edilmediği belli değil, yetkililerin olayı araştırdığı öğrenildi.

Yaralı Yaban Keçisi Kars\'ta Tedavi Altına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yaralı Yaban Keçisi Kars'ta Tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement