Yasa dışı film satan adamı Kim Jong-un, 500 kişinin önünde kurşuna dizdirdi - Son Dakika
Dünya

Yasa dışı film satan adamı Kim Jong-un, 500 kişinin önünde kurşuna dizdirdi

Aldığı acımasız kararlar ve katı tutumları nedeniyle sık sık adından söz ettiren Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, bu kez de yasa dışı müzik ve film satmak ile suçlanan bir kişiyi 500 kişilik kalabalığın önünde kurşuna dizdirdi.

28.05.2021 09:29  Güncelleme: 09:36

Sert tutumu ve acımasız kararlarıyla dünyanın en tartışmalı liderlerinden biri olan Kim Jong-un, yine aldığı bir karar ile gündeme geldi.

YASA DIŞI MÜZİK VE FİLM SATMIŞ

Geçtiğimiz haftalarda Batı dünyasına ve modasına savaş açan Kim, bu kültüre ait objeleri ve giyim parçalarını yasaklamıştı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un bu kez de yasa dışı müzik ve film satmak ile suçlanan bir kişinin idam edilmesine karar verdi.

500 KİŞİ ÖNÜNDE İNFAZ EDİLDİ

Mirror'da yer alan habere göre, yetkililer Gangwon eyaletindeki infazı 500 kişilik kalabalığın önünde gerçekleştirdi. İdam edilen adam 40 gün önce Güney Kore içeriğine sahip CD ve USB'leri gizlice satarken "halk birimi" liderinin kızı tarafından yakalanmıştı. Bu anti-sosyalist eylemler suçu için için Gangwon eyaletindeki ilk infaz olarak kayıtlara geçti.

KAPİTALİZME SAVAŞ AÇTILAR

Geçtiğimiz haftalarda kapitalist ürünlere savaş açan ülkede bu kültürü temsil eden her şey yasaklanmıştı. Parti gazetesi Rodong Sinmun'da konu ile ilgili yayınlanan yazıda şu ifadeler yer vermişti: "Tarih bize, eğer kendi yaşam tarzımıza bağlı kalmazsak, bir ülkenin ekonomik ve savunma gücü ne olursa olsun savunmasız hale gelebileceği ve sonunda nemli bir duvar gibi çökebileceği çok önemli bir ders veriyor."

Yasa dışı film satan adamı Kim Jong-un, 500 kişinin önünde kurşuna dizdirdi

Son Dakika Dünya Yasa dışı film satan adamı Kim Jong-un, 500 kişinin önünde kurşuna dizdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ben : Hani kurşuna dizme görüntüsü adamı her ülkede kötülüyor lar ama ülkesini satanı affetmiyor. Amerikan o değil 83 1 Yanıtla
  • Asım: Ozgurlurlugu bahane edip mısıra libya ya suriye ye ıraka musallat olan ABD hadi yiyorsa bunlarada musallat ol.. 80 3 Yanıtla
  • ada: bizim memlekete böylesi lazım millet kudurdukca kuduruyor 74 2 Yanıtla
  • Yücel Adıyaman : Kılıçdaroğlu'na böyle adam lazım... 44 13 Yanıtla
  • X: Güzel bir hayal ürünü haber 13 6 Yanıtla
  • Lider: Lider dedigin böyle olur...Yok Ambargoymus...Algiymis...Tehditmis...AHM...AB...NATO...BIDEN...mış mış mış 15 3 Yanıtla
    lider: ondan yıllardır halkı sefillik içinde yaşıyor dimi? 6 7
  • hakan: suçlu cezasını çelecek yaptığı yanına kalmayacak insanlar cezadan korkacakki suç işlemeyecek 15 1 Yanıtla
  • Ömer : Bizim Meral e benziyo 6 8 Yanıtla
  • 3t: Allahin azabi cok çetindir eyyy Kim Jongun 11 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement