Yaşam Mimarı Ağaoğlu Tüm Çalışanlarıyla Yeni Yıla Merhaba Dedi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Yaşam Mimarı Ağaoğlu Tüm Çalışanlarıyla Yeni Yıla Merhaba Dedi

Yaşam Mimarı Ağaoğlu Tüm Çalışanlarıyla Yeni Yıla Merhaba Dedi

Kuruluşunun 25.yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun idari ve teknik kadrosu Volkan Konak ve Petek Dinçöz'ün sahne aldığı iki ayrı gecede yeni yılı kutladı.

12.01.2012 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuruluşunun 25.yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun idari ve teknik kadrosu Volkan Konak ve Petek Dinçöz'ün sahne aldığı iki ayrı gecede yeni yılı kutladı. Ali Ağaoğlu, grubun hedefini özetledi: 100'üncü yılımızda da çok başarılı işlere imza atacağız...

Yaşam Mimarı Ağaoğlu'nun büyüyen kadrosu Volkan Konak'ın sahne aldığı Rakkas Nakkaştepe'de yeni yılı kutladı. Şantiyede çalışan işçiler ve diğer teknik ekip ile birlikte yaklaşık 500 kişinin katıldığı gecede başta Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve diğer yönetim üyeleri Volkan Konak'ın Karadeniz türküleri eşliğinde coşku dolu bir gece geçirdiler. Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun "Takım Arkadaşlarım" diye hitap ettiği gecede ekip moral depoladı.

Ağaoğlu'nun İdari kadrosu ise önceki gün Swissotel'de düzenlenen baloda 2007'ye "Merhaba" dedi. Ali Ağaoğlu'nun da katıldığı gecede 550 konuk, sektörün öncü kuruluşu Ağaoğlu'nun yeni yıl hedeflerine başarıyla ulaşacağı sözünü bir ağızdan duyurdu.

Yeni yılı geniş kadrosuyla birlikte kutlayan Ali Ağaoğlu, "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak çok başarılı bir yıl geçirdik. Bunu da sizlerin sayesinde başardık. Artık sektörün öncüsü konumundayız. Sorumluluğumuz çok daha büyüdü. İnanıyorum ki Ağaoğlu Şirketler Grubu 100'üncü senesinde de çok başarılı işlere imza atacak... 2007 senesinin hem şirketimiz hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Volkan Konak'ın hareketli Karadeniz türkülerine eşlik eden konuklar, etkileyici dansıyla göz dolduran Petek Dinçöz'le birlikte unutulmaz bir gece yaşadılar. Sanat dünyasının ünlü simalarının da davetli olduğu geceye Mehmet Ali Erbil ve eşi Tuğba Erbil, gazeteci Kenan Erçetingöz de katıldı. Akdeniz İnşaat'ın Genel Müdürü Hasan Rahvalı ve Eltes İnşaat'ın Genel Müdürü Oğuz Erkan'ın da tüm Ağaoğlu çalışanlarına üstün performans ve bağlılıkları nedeniyle teşekkür ettiği gecede, sekiz yöneticiye başarıları çalışmaları için plaket verildi.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Yaşam Mimarı Ağaoğlu Tüm Çalışanlarıyla Yeni Yıla Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement