Yaşamın Kıyısında Filmi - Son Dakika
Sinema

Yaşamın Kıyısında Filmi

Yaşamın Kıyısında Filmi

Yaşamın Kıyısında filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Yaşamın Kıyısında filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

27.12.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lee Chandler, sıhhi tesisat, elektrik, kapıcılık gibi sıradan işler yaparak, tek göz bir evde yalnız başına yaşayan bir adamdır. Doğup büyüdüğü ama uzun zamandır uğramadığı kentten bir gün acil bir telefon alır. Kalp hastası abisi hastaneye kaldırılmıştır ve durum ciddidir. Lee kafasında endişeler ve soru işaretleri ile yola koyulur ama hastanede onu bekleyen haber hiç de iç açıcı değildir.

Yönetmen: Kenneth Lonergan

Senaryo: Kenneth Lonergan

Oyuncular: Casey Affleck, Kyle Chandler, Richard Donelly, Ben O'Brien, Virginia Loring Cooke, Quincy Tyler Bernstine, Missy Yager , Stephen Henderson, Ben Hanson, Mary Mallen, Lewis D. Wheeler, Anthony Estrella, C.J. Wilson , Susan Pourfar, Robert Sella, Ruibo Qian, Gretchen Mol, Tom Kemp, Chloe Dixon, Michelle Williams, Ellie Teeves, Paul Meredith, Carolyn Pickman, Lucas Hedges , Tate Donovan, Oscar Wahlberg, Kara Hayward, Anna Baryshnikov, Heather Burns, Jami Tennille, Liam McNeill, Brian A. White, Erica McDermott, Matthew Broderick

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Manchester by the Sea

Yapımcı Firma: The Affleck/Middleton Project

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 137 dk.

Vizyon Tarihi: 03.02.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Yaşamın Kıyısında Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement