Yaşamın Tüm Renkleri Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Yaşamın Tüm Renkleri Bir Arada

Yaşamın Tüm Renkleri Bir Arada

Kimileri sadece ayakkabı giyer, kimileri ise Greyder giyer, yere sağlam basar…

06.10.2012 09:11

"Greyder" ile Sonbahar – Kış Sezonunda

KİMİ YÜKSEK SEVER, KİMİ DÜZ, KİMİ SPOR, KİMİ KLASİK, KİMİ RAHATINA DÜŞKÜNDÜR, KİMİ HER ZAMAN ZARİF…

Greyder bu kışa kişilikli ayakkabı koleksiyonu ile iddialı giriyor. Doğal… Modern… Stil sahibi… Seçiminiz hangisi olursa olsun "Greyder" bu kış hep yanınızda. Üstelik bu kış ayakkabılarınızın tamamlayıcıları çantalarınız da Greyder mağazalarında…

Greyder; The Naturalist, New Modern ve City Style Koleksiyonları ile 2012- 2013 Kış Sezonu'nda kentin kalbine konforlu ve asil adımlar atmaya hazır…

The Natüralist ile pusulanız sizi yanıltmayacak…

Greyder, yeni natural koleksiyonu ile bu kış serüvencileri maceralı yolculuğunda yalnız bırakmıyor.

Engel tanımayan outdoor ayakkabılar mücadeleci kadınlar ve erkekler için bu kış vazgeçilmez olacak. Her türlü zorlu koşulda bile sağlam ve dayanıklılığıyla ile tüm ihtiyaçlarınız Greyder'in The Natüralist serisi ile karşılanmaya hazır.

The Natüralist sizlere serüveni konforla buluşturan adımlar sunuyor. Yürüyüş sırasında ayağa sağladığı konfor ve gerekli destekle ideal dengeyi korumaya yardımcı oluyor. Dayanıklı, yağlı görünümlü ve efektli deriler kullanılarak hazırlanan koleksiyon ile doğada kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Outdoor modeller yalnızca doğada değil, şıklığıyla ve modern tasarımlarıyla şehir yaşamında da yerini alıyor. Engel tanımayan en yeni Greyder ayakkabı modelleri ile doğanın tam kalbine dokunun!

New Modern ile yaşanmışlıklarınızın hatıraları, bugünde hayat buluyor…

Bazı tarzlar diğeri olmadan asla var olamaz. Nostalji ve modernizm… Onlar geçmişin ve geleceğin en aşık çiftleri…

Gizli güncelerde saklı kalan hatıralar Greyder'in yeni serisi New Modern ile sokaklara zamansız adımlar atmaya hazır…

Özgün ve orijinal olmak isteyenler için tasarlanan seride süet, nubuk ve kürkler dikkat çekiyor. Sonbahar ve kışın haki renkleri bordolar, grinin kirletilmiş tonları, navy ve olgun kahveler serinin en çok kullanılan renkleri arasında…

Serinin en can alıcı özelliği ise kumaşlar üstünde yapılan oynamalar ile modellere el yapımı görünümünün hakim olması. Yağlı deri görünümlerini güncelleyen yeni kaplamalar, dalgıç giysileri malzemesi ile şık detaylarda birleşiyor.

City Style ile şehriniz siz nerede olursanız olun sizinle…

Şehirler…

Kimi romantik, kimi kozmopolit, kimi cesur, kimi içe kapanık, kimi gece bile uykusuz, kimi gündüz bile masalsı, kimi bir çocuk kadar korumasız, kimi tam anlamı ile asırlık… Kimi asla vazgeçilmez, kimi ise hep özlem duyulan.

Şehrin tüm çelişkileri City Style serisinde bir araya geliyor. İşlevsel ve teknolojik tasarım zıtlıklarıyla yan yana kullanılıyor. Özellikle daha yumuşak derilerle çalışılmış teknolojik tarz ve çok fazla vurgulanan rahat görünüm kış sezonu için ideal bir uyum sağlıyor.

Siyah ve kahvenin yoğunluğunu yanı sıra honey gold ve cobalt mavi tonları ise seçenekler arasında sunuluyor. City Style ruhunu sizin şehrinizden alıyor, siz nereye giderseniz gidin şehrinizin ruhu bu seri ile size eşlik ediyor.

2012- 2013 kış sezonunda Greyder ürünleri ile daha sağlam ve daha şık adımlar sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşamın Tüm Renkleri Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement