Yaşar Okuyan'dan Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Yaşar Okuyan'dan Taziye Ziyareti

Yaşar Okuyan\'dan Taziye Ziyareti

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHAEski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi işadamı Şevket Demirel yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde bu gece 03.39 da yaşamını kaybetti.

09.05.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ/ İstanbul DHA

Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi işadamı Şevket Demirel yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde bu gece 03.39 da yaşamını kaybetti.

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan hastaneye gelerek Demirel ailesine taziyelerini iletti. Hastane kısa bir açıklama yapan Okuyan, "Sayın Şevket Demirel'i kaybettik. Kendisi uzun yıllar siyasetin içindeydi. Rahmetli Süleyman Demirel'in kardeşiydi. Yapacak bir şey yok takdiri ilahi" dedi.

Okuyan, ailenin programına göre yarın cenazenin Isparta'ya gideceğini belirterek, "Çarşamba günü öğle namazına müteakip İslam Köydeki, kendi külliyesi içerisinde defin merasimi olacak. Yaşlılık var, iç organlarda sıkıntı, bir de zatürreye kapılınca, bağışıklık sistemi azalıyor belli bir yaştan sonra. Rahmetli Demirel deyince hemen iki kardeş birlikte anılırdı, başımız sağ olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşar Okuyan'dan Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement