2. Sayfa Programına Konuşan Yasemin Yalçın Kimdir? - Son Dakika
Magazin

2. Sayfa Programına Konuşan Yasemin Yalçın Kimdir?

2. Sayfa Programına Konuşan Yasemin Yalçın Kimdir?

Ünlü oyuncu Yasemin Yalçın 2. Sayfa programına katıldı. Peki programda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yasemin Yalçın kimdir, kaç yaşındadır?

23.01.2019 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu, "İnce İnce Yasemince" ile tanıdığımız Yasemin Yalçın Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. "Çobanlık yaptık, sebze yetiştirdik." açıklamasıyla gündem olan Yalçın, merak edilmeye başlandı. Peki, Yasemin Yalçın kimdir, kaç yaşındadır?

YASEMİN YALÇIN KİMDİR?

Türk tiyatro oyuncusu, sinema oyuncusu ve komedyen Yasemin Yalçın, 5 Ağustos 1959 tarihinde dünyaya geldi. Birçok film ve tiyatro oyunları bulunan oyuncu, 2009 yılında Suzan Kardeş tarafından çıkarılan Makyaj Odası Şarkıları albümünde seslendirdiği Taht Kurmuşsun Kalbime adlı şarkı ile albümde yer aldı. Kızı Eda'nın şeker hastalığına yakalanması sonrasında tiyatroya ara verdi. Daha sonra Oyunun Oyunu adlı tiyatro oyunuyla tiyatroya geri döndü. 1991 yılında En İyi Komedyen ödülüne layık görülen Yasemin Yalçın, Yasemince adlı programda canlandırdığı karakterlerle adından söz ettirdi. Özellikle Sürahi Hanım, Gülazer, Kakılmış, Şuayip, Alican ve Başbayan karakteriyle tanındı. Meslektaşı İlyas İlbey'le evli olan Yasemin Yalçın'ın 2005 yılından beri tıpta tedavisi bulunmayan bir hastalık olan Fibrominyenji (kas ve bağ dokusu hastalığı) ile mücadele ediyor. Yasemin Yalçın'ın Eylül Ateşler ve Eda İlbey adında kızı var.

Son Dakika Magazin 2. Sayfa Programına Konuşan Yasemin Yalçın Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement