Yatırımlarımızdan Vazgeçmeyeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Yatırımlarımızdan Vazgeçmeyeceğiz"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vizyon projelerle kentte yeni iş sahaları açmaya çalıştıklarını belirterek, "Yapmamız gereken yeni iş sahalarıyla Antalya'yı zenginleştirmek, güçlendirmektir.

16.06.2017 21:51

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vizyon projelerle kentte yeni iş sahaları açmaya çalıştıklarını belirterek, "Yapmamız gereken yeni iş sahalarıyla Antalya'yı zenginleştirmek, güçlendirmektir. Yatırımlarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu yatırımlar Menderes Türel yatırımları değildir, Antalya'nın çocuklarının yatırımlarıdır." ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Türel, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneğinin (TÜMSİAD) iftar programına katıldı. İftarda TÜMSİAD üyelerine seslenen Türel, ramazan ayının bütün İslam alemine hayırlı olmasını diledi.

Türel, orucun günümüz insanı açısından vücut sağlığı ve nefis kontrolü için en güzel formül olduğunu belirtti. Fitne ve fesadın her yerde insanlığı kemiren alışkanlıklar haline geldiğini vurgulayan Türel, şunları belirtti:

"Bugün Müslümanın Müslümana yaptığını kimse yapmıyor. İslam alemi kendisi ile savaşmaktan kafasını kaldırıp şöyle bir geleceğe bakmıyor. En acı olan şey DEAŞ gibi bir terör örgütünün İslam adını kullanması, FETÖ örgütünün de yine senelerden beri İslam adına herkesi kandırmış, beyinleri yıkamış, insanları robot haline getirmiş olmasıdır. Allah Türkiye'nin yüzüne baktı. Cumhurbaşkanımızın iradesi ve milletimizin duruşu sayesinde büyük badire atlatıldı. Fakat içeride ve dışarıda akla gelmeye bin bir türlü oyun hala devam ediyor. Yeni istismarlara, yeni fesatlara karşı çok dikkatli olmak hususunda buradan herkesi uyarıyorum. Aziz milletimizin kurnaz tuzaklara düşmemesi gerekir. Birlik ve beraberlikle bunların oyunlarını hamdolsun bozduk, inşallah yine bozacağız."

Her sahada çalışmaya devam

Antalya sevdasıyla, çocuklara iyi bir gelecek bırakmak için çalıştıklarını belirten Türel, çalışmayı ibadet olarak bildiklerini ifade etti. Türel, kentin geleceğine yatırım yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmediğini ve vazgeçmeyeceğini vurgulayarak, bütün engellemelere, fitneye, fesata rağmen ellerinden gelen tüm gayretle her sahada ilklere imza atmak iddiasıyla çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Türel, dünyada eşi bulunmayan güzelliğe sahip Antalya'nın, aslında insanıyla güzel olduğunun altını çizerek, şunları aktardı:

"Konyalı, Burdurlu, Ispartalı, Sivaslı, Karadenizli, Egeli gelmiş, Antalyalı olmuş. Birlikte büyümüşüz, gelişmişiz, dünyaya açılmışız. Bana oy versin vermesin Antalya'da herkesin belediye başkanıyım. Partilim olsun olmasın hiçbir zaman belediye hizmetinde siyasi ayrımcılık yapmadım. Hiçbir etnik bölgesel ayrımcılığı kabul etmedim. Tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan anlayışıyla her türlü ayrışmayı reddediyoruz. Bu milleti dize getirmek için Alevi-Sünni, laik-dindar, Türk- Kürt, Atatürkçü-Atatürk karşıtı diye bölmek için ellerinden geleni yaptılar. Milletimiz bu tuzaklara düşmedi ama çok zaman kaybettik. Çok şehitler verdik maalesef. Gördük ki adamlar alttan alta devleti işgal etmişler. 15 Temmuz'da ihanetin en büyüğünü gördük. Bunlardan ders alacağız, fitnelere müsaade etmeyeceğiz. Antalya bütün Antalyalıların, burada yaşayan herkesindir. Antalya bizim en şerefli mirasımızdır. Bu sebeple ayrı gayrı düşünmeden herkesi kucaklayarak herkesi kardeş gibi bağrımıza basarak çalışacağız."

Türel, vizyon projelerle Antalya'da yeni iş sahaları açmaya çalıştıklarının altını çizerek, "Kruvaziyer liman yapalım, Boğaçayı projesi yapalım dediğimizde bazıları 'Bunlara ne gerek var?' diyor. Oysa bunlar iş, AŞ projeleri. Yapmamız gereken yeni iş sahalarıyla Antalya'yı zenginleştirmek, güçlendirmektir. Yatırımlarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu yatırımlar, Menderes Türel yatırımları değildir. Antalya'nın çocuklarının yatırımlarıdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yatırımlarımızdan Vazgeçmeyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement