Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 2'si Polis 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 2'si Polis 3 Yaralı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 2'si polis 3 yaralı Köprü ortasında arızalanan araca tır çarptıİSTANBUL - Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde sabah saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi.

21.12.2018 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 2'si polis 3 yaralı

Köprü ortasında arızalanan araca tır çarptı

İSTANBUL - Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde sabah saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi. Kereste taşıyan bir tırın iki araca çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle Kuzey istikametinde köprü üzerindeki 3 şerit trafiğe kapatıldı.

Olay, sabah 7: 30 sularında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde meydana geldi. Köprü üzerinde Kuzey istikametinde aracıyla seyir halinde olan Halil Çelik, aracının arızalanması sebebiyle emniyet şeridinde durdu. Köprüye bağlı servis aracı ise durumu fark ederek aracın durumuna bakmak için yanına gitti. Bu esnada köprüde seyir halindeki kereste taşıyan bir tır, arızalı araca ve aracın yanına yanaşmaya çalışan servis aracına hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır üzerinde bulunan ağır keresteler köprü üzerine devrilirken, diğer araçlar ise kullanılamaz hale geldi. Kaza sonucunda servis aracının sürücüsü Raif Batak hayatını kaybederken, servis aracı içerisindeki 2 polis ve arızalı aracın sürücüsü Halil Çelik yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebiyle Anadolu yakasından Avrupa istikametinde köprü üzerindeki 3 şerit trafiğe kapatılırken, çok sayıda emniyet ekibi olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken, kazaya karışan servis aracının ve köprü üzerine devrilen kerestelerin kaldırılması bekleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü\'nde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 2\'si Polis 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 2'si Polis 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement