Denizli'de Yaz Spor Okulları Başladı - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Yaz Spor Okulları Başladı

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilen 5-18 yaş grubuna ücretsiz yaz spor okulları açılış töreniyle başladı.

30.06.2014 14:03  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilen 5-18 yaş grubuna ücretsiz yaz spor okulları açılış töreniyle başladı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor salonunda düzenlenen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından örencilerin çeşitli dallarda sunduğu gösterilerle devam etti.

Törende konuşan İl Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ahmet İbanoğlu, yaz spor okulları kurslarında çocukların rekabet içinde paylaşmayı, sorumluluk almayı ve takım ruhunu öğrendiklerini söyledi. İbanoğlu, Türkiye'nin 81 ilinde başlatın uygulamayla yaz tatilini sosyal ve sportif kurslarla değerlendirmek isteyen öğrenciler jimnastik, judo, masa tenisi ve karate, yüzme gibi sporların öğretildiğini kaydetti.

Törene Denizli Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli Bölge Müdürü Alaattin Aktaş, davetliler, sporcular ve aileleri katıldı.

Denizli, 2013 yılı Spor Genel Müdürlüğü verilerine göre 37 bin 790 kişi ile yaz spor okulları katılımcı sayısına Türkiye sıralamasında ikinci sırada yer almıştı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Yaz Spor Okulları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement