Yazar Buket Uzuner Yeni Kitabını Londra'da Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Yazar Buket Uzuner Yeni Kitabını Londra'da Tanıttı

Yazar Buket Uzuner Yeni Kitabını Londra\'da Tanıttı

Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen resepsiyonla Uzuner'in İngilizce yayımlanan "İstanbul Blues" adlı yeni öykü kitabı tanıtıldı.

09.04.2014 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Buket Uzuner, İngilizce yayımlanan "İstanbul Blues" adlı yeni öykü kitabını, İngiltere'nin başkenti Londra'da tanıttı.

Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği rezidansında, Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve eşi Emel Çeviköz'ün ev sahipliğindeki resepsiyona katılan Uzuner, Londra'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bunun, Londra'da basılan ikinci kitabı olduğunu ifade etti.

Türk yazarların kitaplarını yurt dışında yayımlamalarının zorluğuna dikkati çeken Uzuner, "Burada bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükelçi Çeviköz de resepsiyonda, Uzuner'in "Milet" yayınevinden İngiltere'de piyasaya çıkan ve yedi öykünün bulunduğu kitabından bir öyküyü okudu.

Londra'da düzenlenen 43. kitap fuarında Türkiye'nin geçen yıllarda olduğu gibi güçlü bir şekilde temsil edildiğini belirten Çeviköz, Türkiye'nin geçen yılki fuarda odak ülke olduğunu anımsattı. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yazar Buket Uzuner Yeni Kitabını Londra'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement