Yazarlar, Kitap Fuarı'nda Okuyucularıyla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Yazarlar, Kitap Fuarı'nda Okuyucularıyla Buluşuyor

Şahinbey Belediyesi'nin Ramazan etkinleri kapsamında düzenlediği Kitap Fuarı'nda yazarlar okuyucularıyla buluşuyor.

29.07.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nin Ramazan etkinleri kapsamında düzenlediği Kitap Fuarı'nda yazarlar okuyucularıyla buluşuyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sanatçı Fatih Zirek'in sahne aldığı etkinlikte, yazarlar Ekrem Şama ve Burhan Bozgeyik söyleşiye katıldı. 16 yazar, 12 Ağustos'a kadar okuyucularıyla buluşmaya devam edecek.

Kitap Fuarını gezen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, stantları dolaşarak, kitap aldı. Ekrem Şama ve Burhan Bozgeyik söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kitap fuarında 16 yazarın okuyucularıyla buluşacağını ve kitaplarını imzalayacağını belirtti.

Tahmazoğlu, "Kitap fuarını çok önemsiyoruz. Çünkü kitap okuma noktasında maalesef Gaziantep oldukça geride, bunun geliştirilmesi gerekmektedir. Burada düzenlediğimiz kitap fuarımız bir başlangıçtır. Önümüzdeki zamanlarda bunu daha da genişleteceğiz. Kulaktan değil, gözden bilgilenmek lazım, bunun için okumak lazım. Kendimiz okuyarak, çocuklarımızı teşvik etmemiz gerekmektedir. Bu noktada herkese görev düşmektedir. Biz de bu noktada kitap fuarı açarak, katkıda bulunmaktayız" dedi.

Muhabir: Adem Yılmaz

Yayıncı: Mehmet Öztaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yazarlar, Kitap Fuarı'nda Okuyucularıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement