Yazın Keyfi Babylon Çeşme'de Çıkar! - Son Dakika
Güncel

Yazın Keyfi Babylon Çeşme'de Çıkar!

Yazın Keyfi Babylon Çeşme\'de Çıkar!

Çeşme'nin en güzel koylarından Aya Yorgi'de yer alan Babylon Çeşme ile Babylon ruhunu plajda yaşamaya devam!

26.05.2014 14:37  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babylon Çeşme, 6 Haziran'da sezonu açıyor

6 Haziran'da kapılarını yaz sezonuna açacak olan Babylon Çeşme, yenilenen iç mimarisi, plajı ve her daim sunduğu iyi müzikle, doğa ve tatil eğlencesini birleştiriyor. Geniş plajı, dingin koyu, narenciye bahçeleri, Radyo Babylon'un Babylon Çeşme'ye hazırladığı özel radyodan yayılacak müzikleri, partileri, festivali, gelenekselleşen happy hour'ları, gündüz aktiviteleri, fiber internet bağlantısı ve aileler için çocukların eğlenceli zaman geçirebileceği özel alanı ile tatilcilerin yazlık mekanı olacak.

1000 kişi kapasiteli, 20 dönümlük narenciye bahçesi, portakal ve limon ağaçları arasındaki plajının, Radyo Babylon'dan yükselen plaja özel müziklerin, akşamüstlerinde geceye başlangıç için Babylon'un özel, taze meyvelerle hazırladığı kokteyllerinin, yaza özel ve lokal malzemelerle oluşturulan geniş menüsünün, hızlı internetin, çocuklara yönelik oyun alanının; gelenekselleşen Happy Hour partilerinin olduğu bir tatil yeri düşünün; işte Babylon Çeşme tüm bunları ve daha fazlasını sunmak için yenilenmiş mimarisi ile 6 Haziran'da sezonu açıyor.

Yaz gecelerinde bir İstanbul klasiği: Oldies But Goldies!

Gündüzleri dinginliğe önem veren Babylon Çeşme'de Happy Hour ile birlikte dans başlıyor. Bir İstanbul klasiği Oldies But Goldies de her yaz olduğu gibi bu sezonda da en eğlenceli Çeşme akşamlarını yaşatmak üzere Aya Yorgi koyuna, Babylon Çeşme'ye taşınıyor. Çeşme sezonunun ilk partisi olacak Oldies But Goldies, Murat Abbas ve Murat Beşer komutasında tüm zamanların unutulmaz klasikleri ile 20 Haziran akşamı Çeşme'de dans ve eğlenceyi buluşturacak.

Babylon Çeşme, yaz boyunca dünyaca ünlü isimleri de sahnesinde ağırlayacak. 27 Temmuz'da Aya Yorgi'de hayranlarıyla buluşacak olan Shantel ve 16 Ağustos'ta dans dolu bir geceye imza atacak olan "Yüzüklerin Efendisi"nin Frodo'su Elijah Wood'un Wooden Wisdom projesi kesinleşen etkinlikler arasında yer alıyor.

Babylon Çeşme, yaz sezonu kapanışını ise 31 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Babylon Soundgarden Festivali ile yapacak. Karnaval havasını deniz kıyısına, Aya Yorgi'ye getirecek olan Babylon Soundgarden Çeşme, bu yıl tüm günü kapsayacak festival ortamı ile katılımcılara deniz, güneş ve müzikle dolu bir gün yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazın Keyfi Babylon Çeşme'de Çıkar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement